Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ennek van értelme? :s

Ennek van értelme? :s

Figyelt kérdés
a miskolcon épülő új villamosokról van szó. 2 évig fogják szerelni meg minden az utakat,és addig össze vissza más helyen járnak a villamospótlók meg totál felborult a közlekedés...
2010. jún. 24. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Több mint a 4-es metrónak.
2010. jún. 24. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:
a 4-es metró egyértelműen arról szól, hogy minél több pénzt ellopjanak. Nem akarok politizálni, de annak idején a fidesz nem véletlenül nem akart belefogni az építésébe... ha majd meglátjátok milyen elképesztő mennyiségű földet kellett kitermelni, betont belenyomni, rájöttök... a gellért téri állomás pl. olyan mély, hogy az félelmetes. nem véletlenül akartak minden állomáson nagy tereket (nagy tér -> sok földmunka, illetve sok beton....) és a legszebb, hogy mindezt úgy lehet beadni, hogy jó célért történt... és akkor még nem is beszéltünk az ingatlan és egyéb business-ekről.
2010. jún. 24. 23:00
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem van értelme,mert a mostani villamosok eléggé elavultak,illetve a pálya is.voltak balesetek is hogy kisiklott a villamos,stb szóval örülök hogy felújítják,igaz tényleg nagy a felborulás de ez ezzel jár.inkább most kezdjék mint később mikor még rosszabb lett volna a pálya.amúgy meg ahogy elnéztem rendesen dolgoznak és nem csak az ásót támasztják a munkások.

miskolci lakos.15/F :)

2010. jún. 25. 22:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Jaj de jó h nem érint. Mondjuk annak nem látom értelmét h a majlátig felvinni a végállomást, bár kiváncsi vagyok az új városképre vele, mind a diősgyőri részre a villamospályával, ahol eddig nem volt, mind a belvárosi részről...

19/F szintén Miskolc

2010. aug. 1. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!