Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen? Van ennek így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen? Van ennek így értelme?

Figyelt kérdés

Párommal fél éve vagyunk együtt. Elmondása szerint nagyon szeret, de ő olyan típusú férfi akinek szüksége van térre. Nem lehet beszabályozni és ne akarjam megmondani, hogy mit csináljon mert ugysem azt fogja tenni. Csak a saját érdekeit tartja szem elött.

Heti 2-3x szoktunk találkozni. Szerintem egyáltalán nem sok, én többre vágynék. Elszokott járni haverokkal szórakozni. Ezzen nincs problémám.

Azzal viszont van, hogy megkértem csináljunk valami közös programot hétvégén, vagy esetleg együtt menjünk bulizni. (Már nagyon rég voltunk közösen) Erre megkaptam, hogy ő haverokkal tervezte a hétvégéjét és miért nem tudom megérteni, hogy most erre van szüksége. Munkahelyi problémái vannak, ki akarja engedni a gőzt. Ugy éreztem mintha valami nyűg lennék a nyakán. Hozzám nincs kedve???

Nagyon rosszul esett. Kifakadtam, hogy az én érzéseimet semmibe nem veszi és 29 éves létére alkalmatlan párkapcsolatra. Én minél több időt szeretnék vele tölteni ő pedig állandóan külön programokat szervez. És ezek alapján nem hiszem el hogy szeret egyáltalán. Csak használ amikor szüksége van rám, ha nincs pedig leráz.

Ő erre nagyon megharagudott, majdhogynem neki állt feljebb. Azt mondta, ha nem szeretne nem lenne velem. És ilyet ne mondjak neki. Szeret, de neki kell a tér.

Ennél több tér? És az én érzéseimmel/igényeimmel ki törődik?!?

Azt érzem kezd elegem lenni. Szerintetek van jövője egy kapcsolatnak egy ilyen férfi oldalán?

Nagyon szeretem, de csak szenvedek mellette!

Én/23

2011. nov. 10. 22:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem te is tudod a választ. :( Minél előbb kilépsz ebből a kapcsolatból, annál jobb lesz neked. Valóban éretlen a párkapcsolatra.
2011. nov. 10. 23:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem furcsa, hogy szereted. Mit lehet egy ilyen emberben szeretni? Jól érzed, ő valóban alkalmatlan a párkapcsolatra. Ha nem szeretne nem lenne veled? Nincs is veled. El ne kezdd magadban keresni a hibát, meg, hogy vajon miért nem szeret. Az ilyen minden nővel ilyen. (Mondanám, hogy egy önző, buta ember, de nem mondom.) :(
2011. nov. 10. 23:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha találkozni akar veled, mondd, hogy inkább barátnőznél. Légy lerázós egy kicsit. Aztán meglátod, hogy mit lép, mit mond erre.
2011. nov. 10. 23:21
 4/9 Jocca666 válasza:
Ezalapján én is csak azt tudom mondani hogy éretlen és nem érdemel meg egy olyan párt ako komolyan gondolja a kapcsolatot.
2011. nov. 10. 23:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Még szerencse,hogy nem laktok együtt!Akkor most a közös albérletben vagy lakásban lehetnél egyedül heti 4-5 estét :S
2011. nov. 10. 23:54
 6/9 A kérdező kommentje:

Már csak azt nem értem, ha tudja magáról hogy ilyen. Csak magát szereti, nem bírja a korlátokat. Akkor miért kellettem neki ennyire?? Miért kellett neki kapcsolat?!? Nem volt könnyű meghódítania, mindent megtett volna értem. Most, hogy az övé vagyok meg állandóan külön programokat szervez és én viseljem el!

És még csodálkozik, ha nem tetszik. Elégedetlen vagyok és szakítani akarok. Akkor persze mindent megígér, hogy ideje megkomolyodnia. Miattam megéri változni, legyek türelmes stb.stb.

De már kezdem azt gondolni ezek üres ígéretek.

2011. nov. 11. 00:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Így van, lapátra vele.
2011. nov. 11. 00:14
 8/9 anonim ***** válasza:
A pasid éretlen egy párkapcsolatra.
2011. nov. 11. 00:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag ugyanez a helyzet nálunk. Sajnos vannak ilyen férfiak, mérlegelni kell hogy szereted és elfogadod ilyennek vagy kilépsz a kapcsolatból.Én nagyon szeretem és rosszabb nélküle mint vele, tehát nem szakítok.
2011. nov. 11. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!