Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ennek következményeképpen...

Ennek következményeképpen lehet ebből valami vagy csak hülyét csináltam magamból?

Figyelt kérdés

[link]

Jár egy busz a környező települések között, de itt nincsen lehetőség le- és felszállni, mert autópályás szakasz... pár éve ez a közlekedéstudomány micsoda vissza dobta a tervet, most nagyobb e az esély a megvalósulásra, hogy újságcikket csináltattam belőle?

2018. jún. 24. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Most hivott Washington, mar intezik az ugyet.
2018. jún. 24. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Nos, így kell ezt csinálni, a helyi médián keresztül nyomást gyakorolni a döntéshozókra. Esetleg direktben is megkeresheted a közlekedésszervező irodát, úgy könnyebb kommunikálni.
2018. jún. 24. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Te aztán nem hagyod magad :))
2018. jún. 25. 09:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Megtetted, amit tehettél, de szinte biztosan nem lesz következménye. Magyarországon a közlekedési vállalatok számára az utasok akarata nem szempont.
2018. jún. 25. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Olyasmit tettél, aminek mindenféleképp lesz következménye, konkrétan hülyének nézel mindenkit, azt hiszed senki sem tudja használni a netet csak te vagy a helikopter.

Pedig nem, én rákerestem erre Rákóczi telepre és lám, napi háromszor jár oda busz.

Erről miért nem olvashatunk a cikkben?

Elolvastam az FB kommenteket is, ott is többen felhívják erre a figyelmed. Meg arra, hogy van külön falubusz is.

Miért kellett hazudni a médiának?

Meg a megfogalmazás se semmi "újságcikket csináltattam belőle"?

Fizettél érte, hogy szerepeljél vagy mi?

2018. jún. 29. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!