Most akkor én csináltam rosszul?
Figyelt kérdés
Ma hazafele mentem a barátnőmmel egymás mellett egy szűk utcán (pont annyi hely volt hogy eltudjunk férni egymas mellett) és szembe jött velünk egy biciklis és erre én beálltam barátnőm elé hogy eltudjon menni a biciklis ott ahol alltam barátnőm meg azt mondta hogy ő amikor még a helyemen álltam akkor elkezdett mögém jönni.. és ugye akkor a biciklis el tudott volna jönni ott ahol én elálltam de nem ment el ott hanem barátnőmmel szemben meg kellett állnia . Ez után barátnőm leszidott hogy ebben én voltam a hibás mert (ugye a biciklis nem abból az irányból jött ahol én álltam hanem ahol a barátnőm) mert akkor nekem maradnom kellett volna a helyemen a barátnőm pedig bejött volna mögém.. de szerintem meg ez a biciklis hibája mert tök mindegy melyik irányból jön ha látja hogy én ott hagytam neki helyet hogy el tudjon menni mellettünk miért nem ment el ott? Miért állt meg barátnőm előtt ahol nem volt hely? (Remélem a lényeget fel lehetett fogni mert mint látszik nem tudok magyarázni) egyébként tudom hogy ez a kérdés annyira már nem fontos de ebből nekünk egy nagy vita kerekedett ki és a vegere akarok járni hogy akkor most ki is a hibás2017. jún. 6. 13:31
1/6 A kérdező kommentje:
"ugye a biciklis nem abból az irányból jött ahol én álltam hanem ahol a barátnőm" ezt ugy értem hogy ugye én álltam a bal oldalon a barátnőm pedig a jobban és a biciklis jóbb oldalból jött felénk..bocsi amugy csak rájöttem hogy ez nehezen értelmezhető
2017. jún. 6. 13:33
3/6 anonim válasza:
De a leírás alapján a másik biciklis volt egy tulok, aki nem ismeri a jobbratartás fogalmát.
4/6 anonim válasza:
Alapvetően jobbra tartunk. Nincs leírva, de gyalog is célszerűbb. (Kivéve persze az úttesten gyaloglást, ott mindig a bal oldalon akánlott sétálni.)
5/6 anonim válasza:
Na várj, a biciklis mondott valamit, vagy észre sem vett ebből a semmiségből valamit?
Ha nem reagált a biciklis, akkor a barátnőd csak beléd akart kötni, vagy azért mert szar napja volt, vagy egyéb dolgok miatt.
6/6 A kérdező kommentje:
Igazából nem szólt semmit csak gyorsan kikerültük egymást és ennyi..
2017. jún. 6. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!