Mi volt baja a teherautósnak? Valamit rosszul csináltam?
Tolattam be a Tesco parkolójába egy parkolóhelyre, de jött egy teherautó, és már messziről nyomogatta rám a dudát, és elrepesztett előttem.
Most mi volt a baja?
Annyira siet?
Hova sietnek annyira? Megromlik a krumpli a teherautón, vagy mi?
Tökre nyomogatta rám a dudát, hogy húzzak már el előle.
Hova sietnek?
pl a Tesco-ba hogy legyen mit enned különben, ha nem ér oda az áru időben akkor réten kell legelned bmeg.
"pl a Tesco-ba hogy legyen mit enned különben, ha nem ér oda az áru időben akkor réten kell legelned bmeg."
Pl az összes tesco bejáratánál van egy sebességkorlátozás.
Másrészt multikhoz felesleges sietni, mert a papírmunka a lerakodás előtt minimum negyed óra.
Harmadrészt, ez nettó hülyeség, a Tesconak a kaját a saját kamionjai viszik. Egy két kisebb expresshez járnak csak teherautóval, de a tesco gazdaságos sofőrök nem igazán kapkodó idegbetegek. Igazából ami ott fontos, azt központilag viszik, a maradák - mint a fenti esetben - csak a sallang, szal azért ha késik 3 percet nem kell még a mezőn legelnünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!