Le szeretném mostni a szélvédőt. De életembe nem csináltam még. Milyen szer kell hozzá?
Mindig csak az autóban lévő spriccelős izét hasznbáltam, ha koszos lett a szélvédő. Most van ilyen abnlak lehúzó nyeles izém. És le szeretném mosni a szélvédőt. De nincs autó samponom, meg semmi. Ehhez jó az olyan szer amivel az ablakot szokták a házakban tisztítani? Azt felhigítom egy vödör vízzel, és kész?
Vagy hogy kell?
Bocsi kicsit béna vagyok az ilyenekhez... :)
Ez most komoly kérdezd meg anyukádat hogy takaritja az ablakot!
Használj ablaktisztitót
én ecetes vizel mosom ujságpapiral törlöm ha meg épp nincs autósampon jó a folyékony szappan egy kis domestosal hogy bacimentes legyen az autó
A forró vízzel vigyázz, mert a hidegben megrepedhet a szélvédő. Én tudom.
§:-(
Minden autóhoz különböző szert ajánl a gyártó.
Vidd be márkaszervízbe ha máshol csináltatod elveszti a garanciáját a szélvédő.Vegyvédelmi ruhára szükséged van ha magad akarod elvégezni eme roppant bonyolult feladatot,csak saját felelősségre és erős idegzetűeknek ajánlott.
amivel az ablakot szokták tisztítani...ecetet ne, mert a dukkónak árthat..
kézmelegnél ne legyen melegebb, mert ahogy már írták megpattanhat az üveg..persze, ha hideg van..nyáron nem érdekes...előtte zsilettpengével óvatosan a ragaszkodó akármiket szedd le...
"Úristen...és ilyenek vezetnek"
Nem éreztél a válaszban semmi iróniát?
Azért van egy történetem, ami igen régi..
Anno, amikor bejöttek a Fiat124-ek (az év autója volt korábban, ezt vették meg az oroszok és lett belőle a Zsiguli), és néhány embernek sikerült venni belőle és a taxi is kapott próbafutásra.
Egy idős bácsi a Keletinél beült egy taxiba és vitette magát mindenféle autósboltba, egyikből a másikba (vagy a taxis vitte, mert az volt az óhaj)
Egy idő után kérdezte a taxis: mondja bácsika, mit keres?
Azt mondta: vettem egy Fiatot (nagyon nagy szó volt akkoriban!!) és az ablakmosójára egy bizonyos típust írnak, azt keresem.
Mire a taxis: várjon, én most kaptam a kocsit és kaptunk hozzá sok ablakmosót is. Ha gondolja tudok eladni magának, én úgyis kapok.
Hazament, fogott egy flakont, megtöltötte kis mosószerrel és vízzel és átadta. A bácsi boldogan utazott haza, hogy mindent megadott a kocsijának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!