Akik csak a kényelem miatt választják az autó használatot, miközben lenne elérhető tömegközlekedés számukra, ők nem foglalkoznak a környezetvédelemmel?
Na hol vagy ember? Lapítasz, mint szar a fűben.
Kérdések hangzottak el, feltevések voltak, hol a Nagy Ökosuperman?
Nem mered megnyitni sem a kérdést, mi?
Ennyi vagy.
Alex Fly:
Én állom az autózásom költségeit, emellett fizetek a tömegközlekedésért mikor jegyet/bérletet veszek, és fizetek más tömegközlekedéséért, egészségügyi ellátásáért, segélyéért/nyugdíjáért.
Az évi 7-8 millió Ft adómmal az infrastruktúra építés és fenntartás mellett kb 10 embert eltartok/támogatok magamon kívül, szóval lehet csitulni.
25: Igaz, mondjuk szerintem lehetne ezt a városi életmódot is környezetkímélőbben folytatni, csak hát nagyon sokan úgy állnak a kérdéshez, mint a 23-as, hogy "ha másik 100.000 ember is megteszi, én miért ne?". Nos, így valóban nem fog változni semmi, az autók áldásos hatását már most érezni a klímaváltozás kapcsán.
A 26-os hozzáállása szörnyű, és még ezek szavazhatnak. Persze ez egy másik téma, csak eszembe jutott...
28: "amíg egy vonaton vagy buszon csak a helyek fele foglalt, már nagyobb környezetszennyezést ad, mint 2 ember személyautóval." - Erről pont az autósok tehetnek, hogy nincs tele a busz, nem? :o) Amúgy városon beüli autózásról van most főleg szó, ráadásul Pesten nagyon nem kéne ezt erőltetni. Már régóta élhetetlen a város a kocsik miatt (ráadásul feltartják a buszokat is, amik ugye pont a szennyezés csökkentésére lennének).
30: "Telibefosom a környezetet." - Gratulálok, kezet foghatsz a 26-ossal. Amúgy amiket felsoroltál, azok jó része a "szükséges rossz" kategóriába esik, míg az autó bizony nélkülözhető lenne sok esetben, ha a lustaság nem győzedelmeskedne. :o(
Szükséges rossz, muhahahahaha!
Csak lusta vagy tenni a Földért.
Vegyél drágább termékeket, amik a környezettudatosság jegyében készülnek. Vagy telibefosod a környezetet? Akkor fogj kezet magaddal és a WC-lánncal, majd húzd le szépen magad. Undorító képmutató féreg.
Babám te olyan jól sáfárkodsz más idejével és kényelmével.
Akkor szépen válaszolj már nekem is,hogy a napi 1 és 3/4-ed óra veszteségemet te hogyan fogod pótolni?
A havi 2310 percem,azaz 38 és fél órám amit a környezettudatosságod miatt a családomtól távol töltök tömegközlekedéssel?Szabadságot,betegséget kivonva évi 390 órát?Bocs drágám de a környezettudatosság miatt inkább buszozok párszáz órát!
Ha Pest "élhetetlen", akkor el kell onnan költözni!
Ha fele ennyien laknák, és nem ez lenne az ország vízfeje, hidd el sokkal élhetőbb lenne ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!