Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért hír az, hogy leállítottá...

Miért hír az, hogy leállították a ferihegyi megálló liftjeit? Mutasson a MÁV 5 liftet az országban, ami vasúti megállókban működik.

Figyelt kérdés

[link]

Nem hiszen, hogy ez olyan nagy hír, a MÁV csoport soha nem volt képes tartósan lifteket üzemeltetni. Valahol 10+ éve állnak a liftek, és soha nem is indultak el. Nem hiszem, hogy MÁV-nak ezt úgy kéne bemutatnia, mint valami egyedi esetet.

2018. jún. 20. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig ez egy korrekt tájékoztatás egy végtelenül inkorrekt, inkompetens és mondjuk ki: törvénytelen módon kezelt területen beállt változásról. A MÁV-csoport soha nem értette meg az akadálymentesítés társadalmi fontosságát és immár évtizedek óta passzív hozzàállásával szabotálta a mozgássérültek, idősek, kismamàk, sportsérüléstől szenvedők, sok csomaggal utazók, kerékpárosok és még ki tudja, ki mindenki számára fontos folyamatot.
2018. jún. 20. 16:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Vácon tudom hogy van S működik. Mashol hirtelen nem.. ja, Szekesfehervaron is.ott is van. Tavaly nyaron voltam ott utoljara, nem tudom mi az aktuális helyzet
2018. jún. 20. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Kelenföldön rengeteglift van, s mind működik.
2018. jún. 21. 00:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Kelenföldön tényleg van sok lift, csak hát az erősen kirakat lett a 4-es metró óta, és persze azokat a lifteket is a főváros üzemelteti. Ezzel szemben pl. Érden építettek lifteket 10 éve, amelyek még soha az életben nem indultak el. Szóval igen, az 5 lifttel kicsit alálőttem, de azért a nagyságrenddel nem. Ráadásul a most "leállított" liftek amúgy sem igazán működtek soha sem (persze nagy érdem, hogy azok legalább valaha elindultak).
2018. jún. 23. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!