Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Most ez normális a buszsofőrtől?

Most ez normális a buszsofőrtől?

Figyelt kérdés
A minap megyek a busszal szokásosan suliba nálam van a táskám és még egy a2 rajztáblatartó (amivel alapból sem kényelmes buszon utazni). Nyugodtan ülök, felszállnak az utasok, jön a végén egy 50-60 as éveiben lévő nő, megáll mellettem és elkezd beszélgetni a tulsó utassal miközben ugye áll. Így ment a busz néhány percet, majd megáll egy buszmegállóban, odajön hozzám a sofőr személyesen, mondja mit képzelek magamról nem adom át a helyem az idősebbeknek. Én felállok az összes holmimmal ugye a 2 táska, állok aztán még az utasoknak áll feljebb, hogy én két táskával állok és nem férnek el rendesen. Akkor kérdezem most mi legyen? Ne is vigyek az iskolába megfelelő eszközöket? Amúgy elöttem ült egy másik középiskolás, akinek egy kisebb táskája volt, őt meg persze békénhagyja. Nem értem mi a baja velem?

2018. márc. 23. 21:12
1 2
 11/11 Tubarózsa ***** válasza:

@9. Köszi. Páromtól tanultam :) egy embert nem szólitok meg, mert nem tudom miért ül, lehet xarul van stb.... de a 41ből vki csak feltud állni, ha úgy van.

Bkk rol nem tudok nyilatkozni Volános vagyok, de tény, hogy ezen a területen 2en vagyunk csajok :) de nekem gyerekkori álom volt. Mikor megkérdezték mi akarok lenni ha nagy leszek válasz: buszsöför :) 3éves korom óta.

2018. márc. 26. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!