Szeretitek a tömegközlekedést használni?
Figyelt kérdés
2018. jan. 13. 17:53
21/23 anonim válasza:
Szeretem, sokkal szívesebben megyek pl. busszal mint autóval.
22/23 anonim válasza:
Én igen. Abból a kórból származom, amikor még füstös mozdony volt a vonaton. Kisgyerekként lehúztam az ablakot, s bámultam kifelé. Az út végére feketébb voltam, mint a mozdony.
Ha tiszta, kulturált és gyors, akkor sokkal szívesebben vagyok utas, mint járművezető a saját autómban.
23/23 anonim válasza:
Szeretek, de csak akkor, ha nincs tömeg, és le tudok ülni. Szívesebben használnám a tömegközlekedést, ha a közlekedési társaságok alkalmazkodnának az emberek igényeihez, és gyakrabban küldenének pl. vonatot, hogy az embernek ne kelljen 20 percen keresztül az ajtóhoz nyomódva állnia, nemhogy leülni, de még megmozdulni sem lehet sokszor csúcsforgalomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!