Melyik metrót szeretitek legjobban?
kényelem szempontjából a 4-est
hűvös van lent, sofőr nélküli metrókocsik, csendes
és mivel kevés a haszna a befejezetlen nyomvonal miatt így majdnem mindig van ülőhely :) :D
Nem a befejezetlen nyomvonalon múlik, hanem azon, hogy nem integrálták az elővárosi vasúttal. Ha Fehérvártól a Keletiig lehetne jutni átszállás nélkül, ugyanezen a nyomvonalon, nagyságrendekkel többen használnák.
Egyébként az Alstom szerelvényeket szeretem napi szinten használni, időutazásnak meg az Év3-akat.
Nekem régen tetszettek a régi metrók is, főleg a 3-as vonalán. 10 éve kerültem Pestre, akkor tetszett a lepukkant, "gettó" hangulat. Sötét megállók, régi szerelvények. Viszont ez 10 éve volt és már 10 éve is 10 éves téma volt a kocsik cseréje, felújítása.
Az új Alstomok pedig igazi nyugati színvonalnak mondhatóak a 4-es metró megállóival. Igaz még 10 év és ugyanúgy le lesz lakva mint a régi állomások, kocsik.
Hármast, mert számomra csomo hasznos megálloja van.
Nyugati (ahová a vonatom jön), corvin (ahol dolgozom), deák, köki (szüleim ott laknak), nagyvárad tér (egyeten)...
Meg retro :)
Nekem a 4-es
Modern,szép megállók és metrókocsik.
Én Békáson lakok, de ha Újbudára kell menni akkor mindig ezt használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!