Mely Volántársaságok buszai járnak felétek? Melyik társaság buszait szeretitek a legjobban, és miért?
Mátra Volán - Helyi, megbízható volántársaság, én szeretem. Sem az öregebb Ikarusokkal, sem a fiatalabb Mercikkel és CREDO-kal nincs baj.
Color Tours (Volán) - Nem az igazi, sok a rosszindulatú sofőr és a szabályszegés. A King Longokat nem tartják karban!
Jászkun Volán - Rendesek a sofőrök és a buszaik is jó állapotúak, még az öregebb példányokon sem látni az idő vasfogát.
Tisza Volán - Ugyancsak azt tudom elmondani, mint az előzőnél. Nem feltétlen a legújjabb buszok, de törődnek velük.
Agri Volán - Közepes, volt egy-két negatív tapasztalatom, de máskülönben lehet velük utazni.
Kapos volán...:D itt a Nabi buszokat szeretem.A zöld szín is egy sajátosság.
Tisza volán--nekem elég öregesek ezek a buszok
Pannon volán--ezek is öregesek
Zala volán--Itt a Volvok kényelmesek
Volánbusz--Itt a legtöbb söfőr bunkó,a kiegészészítőjegyről nem is beszélve...
Vasi volán--Itt tetszik a buszok fényezése
Bács volán--A fehér színük miatt elég unalmasak
Még jár:Gemenc,Somló valamint a KTRT(kaposvári helyijárat),de ezeken nem utaztam.
Pannon volán - ritkán, nem tetszik
Somló volán - távolsági egész korrekt, de nincs wifi
Volánbusz - kényelmes, wifi, de valóban tapló sofőrök
Bakony volán - öreg buszok
Balaton volán - szintén öreg buszok, büdösek
Kunság Volán - régebbi, de jó állapotú buszok, sok IKARUS (415, 256, 260, 280, E95) amik a kedvenceim :-) a sofőrök is rendesek
Tisza Volán - jó buszok, Ikarus E95, 395, C56, Volvo B10-400, Carrus Vega, jó sofőrök
Volánbusz - kényelmes, új buszok, MAN ÜL 313, Mercedes Benz Intouro, Tourismo járnak, sofőrök is OK
Bács Volán - néhány járatuk jár errefelé, általában Ikarus E95 és Ikarus C56, jó buszok, sofőrök is rendesek
Körös Volán - csak napi egy járatpár jár erre (Békéscsaba-Dunaújváros) új busz (MAN Lion's Regio) jár, ritkán utazom velük
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még. :)
Akkor én is leírom:
Hajdú Volán - csupa új, jó állapotú és tiszta buszok, sofőrök vegyesek. Az itt is járó buszaik széles skálán mozognak (MAN Lion's Coach-tól kezdve Ikarus EAG95-ig)
Körös Volán - talán velük utazom a legtöbbet, általában Lion's Regio vagy MAN SÜ313 jár erre. Új, tiszta buszok, a sofőrök itt a legrendesebbek szerintem.
Tisza Volán - csak 1 buszuk jár erre, de mivel távolsági busz, nagy távolsággal, jó buszok vannak a vonalon. Sofőrök itt is közepesek, vannak jófejek és kevésbé jófejek.
Kunság Volán - jó buszok, kedvenc a credo EC12, rendes, jófej sofőrök
Bács Volán- a buszok nekem nem tetszenek, a sofőrök sűrűn váltják egymást, ez sem tetszik
Gemenc Volán-a buszok jó állapotúak, a sofőrökről nem tudok nyilatkozni
Zala Volán: helyi társaság, sokat utazom rajtuk, én elégedett vagyok, bár a sofőrök között sok a tapló
Vasi Volán: ritkán utazok, de nem rossz
Kisalföld Volán: naponta 1 busz jár, oda-vissza mert nagy távolsági, de az nagyon jó, a sofőrök állandóak, rendesek, ez a legjobb szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!