Bmw, Mercedes, Audi. Ti melyik autógyártót szeretitek legjobban és miért?
Az autószerelő mindegyiket imádja.
Nekem egyik se kellene, de kinézetre Audi vagy BMW a mercik felé olyan ..meleg.. :) persze van szép merci is.
Marha pörkölt? Sertés pörkölt? Csirke pörkölt ?
Ízlés kérdése !
Audim és Mercim is volt, több típus is.
BMW-m valami csoda folytán még soha nem volt , csak majdnem, de aztán mégse. 4 évig BMV szerviz & szalonban, vezető beosztásba dolgozó családtagom is van, mégsem lett BMW-m.
Mind a három autót jó autónak tartom, de mindegyik autó egy élet stílust tükröz.
Szerintem !
Ön becsapásnak és képmutatásnak tartom azt, ha valaki nem "nőtt fel" egy autóhoz, de azért azt igyekszik színlelni, hogy ...
Pl.: S merci ne álljon egy panel háztömb parkolójába.
Rolex órát se viseljünk, ha egyébként csak Suzukira telik.
Remélem, senki nem értette félre, amit írtam.
Egyébként, Audi a kedvencem.
Én az Audiban egy kerekített forma világot és vonal vezetést látok, ez a forma tetszik.
Időpont tegnap 23:18
A legteljesebb mértékben egyet értek ezzel a kitűnő hozzászólással. Való igaz.
Audi teszik a legjobban, megbízható, elegáns☺
Merci jó, de nekem külsőleg nem jön be, inkább idősebb korosztály hajtja.
BMW szép autó, de belül nem kényelmes, műszakilag se a legjobb ( elektronika a halála).
Három közül Audi ( sportos, elegáns , megbízható, nagyin megy, kényelmes , és műszakilag nagyon jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!