A 3 német prémiummárka közül melyik a legjobb?
Véleményekre vagyok kíváncsi.
A Merci szerintem túlságosan giccses.A BMW túl konzervatív külsőben.
Külső dizájn terén az Audi viszi a prímet szerintem.Van egyfajta futurisztikus külleme az autóiknak,de mégis letisztult vonalaik vannak.
Motorok terén viszont a Mercédesz a legjobb.
Vezetési élményben, életérzésben pedig egyértelműen a BMW a nyerő,benne ülve úgy érzi az ember, hogy ez több, mint egy autó.
Viszont egyedül a Mercinek van teljes modellpalettája.
A kisautótól a terepjárón át a sportkocsikig mindent megtalálni, mindenféle méretben.
A másik két versenyzőnek még hiányos a modellpalettája.
1#
Hasonlítsd össze a modellpalettákat.
A Merga több féle autót kínál.
Ad túrakupét 3 féle méretben (C,E,S) plusz ott az AMG.
A BMW és az Audi elég messze van ettől.
Aztán, a Merga ad terepjárót is sokféle méretben.
A BMW-nek nincsen 5 méteres terepjárója.
Az Audinak meg nincs a q7 és q5 között semmi.A BMW-nél ez az X5.
A merci annyival tud többet, hogy van igazi terepjárója (G-klasse), furgonja (sprinter), meg teherautói és buszai.
Amúgy minden mást megtalálsz mindhárom márkánál.
A többihez nem kívánok hozzászólni, mivel teljesen szubjektív érveid vannak és mint köztudott ízlésekről nem érdemes vitatkozni.
A BMW-bek meg ott a Rolls Royce és a motorgyártás, az Audi kicsit kilóg a sorból, mert maga a márka a VW-hez, tartozik, de ha úgy vesszük ott van nekik a Porsche meg a Lamvo.... komolyan kismillió szempontból lehetne vizsgálni...
Csoki eper vagy vanilia a jobb?
"gazdaságossági, megbízhatósági stb stb szempontokat nézve, mint egy normális autóvásárló, nem kérdés, hogy Audi"
LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!