Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeintetek melyik nép gyártsa...

Szeintetek melyik nép gyártsa a legjobb autókat? Német vagy Japán?

Figyelt kérdés

2015. aug. 4. 14:21
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Gyártja. Nekem japán van. Nem cserélném el semmire. Igaz egy dzsip s nem sima autó.
2015. aug. 4. 14:32
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Gyártsa. Mink meg hallgassuk a hüjeséget.

Nincs olyan, hogy "német ótó" meg "jappán ótó". Nem létezik. A csodálatos német autókat lehet, hogy szigorú, szemüveges Klausok és Jürgenek tervezik, de van, hogy Pozsonyban vagy Pueblában gyártják, esetleg a német üzemben Izmir és Dariusz dolgozik a soron. Na, akkor ez most német autó?

Ugyanígy van a japánokkal is. Van Nissan- és Honda-üzem Nagy-Britanniában, ahol a minőségellenőr lehet, hogy brit, de a soron igazi nemzetközi társulat van, japánt meg lehet, hogy a közelben sem látsz. De létezett már holland Mitsubishi is, ami a lemezek alatt közös technika volt a Volvoval. Svéd meg japán autóipar, hogyne.

Ehhez jönnek a beszállítók. Lehet ugyanaz a Bosch befecskendező a német és a japán autóban is - és általában ez is csak a tervezőasztalon látott utoljára német embert. Az alapelemeit Csing is le tudja gyártani Kantonban (azt se tudja, mit csinál, de egy munkafolyamatot még meg tud tanulni), az összeszerelést meg majd elvégzi Zoli, Ahmed vagy Andrei. És ha a beszállító darabonként két eurócent költségcsökkentésért cserében egy alkatrészt megbízhatatlanra cserél, az ugyanúgy megkotlik az übergermán BMW-ben, mint a híresen megbízható Toyotában.

2015. aug. 4. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
gyárcslya
2015. aug. 4. 14:42
 4/7 anonim válasza:
69%
Szerintem gyartsa a magyar nep! Elozzunk meg minden mas orszagot!!
2015. aug. 4. 14:46
 5/7 anonim ***** válasza:
36%

#2: nálad a pont...mintha én írtam volna...

egyébként az elsőtől az utolsóig ül minden szavad.

2015. aug. 4. 15:16
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Nekem Nissanom van és egy fos már bocsánat. Ennyit a japán kocsikról. Itt kérdésem róla:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__707..

2015. aug. 4. 15:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Mivel német a béjemvé ezért kétségtelenül ők gyártják a legjobb autókat...

Ha megnézed az elmúlt 10-20 év megbízhatósági listáját akkor kiderül, hogy a japánok uralják a dobogó legfelső fokát, akár márkára akár modellre levetítve.

2015. aug. 4. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!