Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szeretitek a tömegközlekedést...

Szeretitek a tömegközlekedést használni?

Figyelt kérdés
2018. jan. 13. 17:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
62%
nem, van olyan aki szereti? Szerintem még a sofőr se!
2018. jan. 13. 17:55
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretetből használják az emberek, ez nem élvezeti cikk. Kényszerből utaznak vele.
2018. jan. 13. 17:55
 3/23 A kérdező kommentje:
Olyan nagy az autóellenesség, gyalogolni nem szeretnek az emberek 5-10 percet se (akkor se ha nem teszi lassabbá az A-ból B-be jutást, mert pl két útvonal között még mindig a gyaloglós a gyorsabb; szóval a gyaloglást saját magáért nem szeretik). A bringázás is lassan terjed. Viszont a tömegközlekedésről "ódákat zengenek".
2018. jan. 13. 17:58
 4/23 anonim ***** válasza:
24%
mi az az autóellenség?
2018. jan. 13. 17:59
 5/23 A kérdező kommentje:

Kétszer is visszaolvastam és autóellenességet írtam, nem pedig autóellenséget. ;)

Egyre több ember, egyre több civil szervezet stb. van - szerintem már túlzóan - az autóhasználat ellen.

2018. jan. 13. 18:19
 6/23 anonim ***** válasza:
Nagyvárosokban nagyon hasznos és használható a tömegközlekedés. Én nem vagyok városi, de szoktam elég gyakran Budapesten több napot eltölteni, és olyankor buszozok, villamosozok, metrózok. Egyrészt, mert sokszor egyszerűbb így eljutnom ahová kell, másrészt imádom ezeket a járműveket (tudom velem van a baj). Viszont a távolsági buszokat és vonatokat már kerülöm amennyire lehet.
2018. jan. 13. 18:43
 7/23 anonim ***** válasza:
34%

Magyarországon gyűlölöm, mert koszos, lepusztult, 99%ban késik, és 5 óra hazaérni vidékről.

Itt Svájcban imádom.

2018. jan. 13. 18:51
 8/23 anonim ***** válasza:
24%
Nem: az autóbuszok ma már unalmasak (tolócsuklós, alacsonypadlós kialakítás); a metrók egyformák lettek; a vilik is.
2018. jan. 13. 19:01
 9/23 anonim ***** válasza:
50%
Engem meg a többi autóst se érdekli hogy ki és miért van az autók ellen. Nem fogok más kedvéért buszozni: Van akinek van autója és foglalkozik ezekkel az "autóellensségekkel"
2018. jan. 13. 19:02
 10/23 anonim válasza:
100%
A buszozást utálom vonatozni azt szeretek
2018. jan. 13. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!