Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Egy Bt mozdony dizelmotorja...

Egy Bt mozdony dizelmotorja mekkora minuszig indul el?

Figyelt kérdés
2018. jan. 5. 18:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Bt mozdony?
2018. jan. 5. 19:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Bocs telóról írók BZ mozdony mert nem találtam leírást hogy mekkora hidegig birja
2018. jan. 5. 21:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A BZkben sima közúti dízelmotorok vannak. Ha jó állapotban van akkor -30-40-ig nem kellene, hogy gondja legyen.
2018. jan. 5. 21:36
 4/10 anonim ***** válasza:
reálisan inkább a -25 ami gyakorlatban indulóképes lehet, más kérdés, hogy ott rajtuk a hőntartó, tehát lényegében akkor elhet gond ha hidegen van hosszú távon és szétfagy a blokk, de nem hiszem hogy oylan hideg elsz nálunk.
2018. jan. 6. 01:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Fagyállóval van feltöltve, hogy fagyna már szét? :D
2018. jan. 6. 01:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Erre írtam hogy -25 alá csak nem emgy a hőmérséklet.
2018. jan. 6. 03:05
 7/10 A kérdező kommentje:
Vagyis hazánkban nem lesz olyan mínusz hogy behaljon köszönöm
2018. jan. 6. 15:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Akármelyik autósboltban kapsz -40 fokos fagyállót... :D

Az már egy másik kérdés, hogy a motorok milyen állapotban vannak, jó e az izzítás van e még elég kompresszió stb.. Na valami rossz akkor az is előfordulhat, hogy mínusz 5 fokban is csak hidegindítóval tudod elindítani. Ez utóbbitól jobban tartanék, minthogy szétfagy a blokk.

2018. jan. 6. 15:44
 9/10 anonim ***** válasza:

A " gyakorlatban " van a hangsúly nálam. Ugyanis szerintem nem árulok el nagy titkot, hogy a legtöbb BZ már nincs épp jó állapotban, szinte mindegyiknél előfordul, hogy vizet kell bele utántölteni akár napi szinten is pár litert.

Ilyen esetekben meg ha még felkészült ember teljesít rajt szolgálatot, akkor kér a gépre pár flakon desztillált vizet, rosszabb esetben meg csapi víz kerül beléjük utánpótlásként... Innentől meg hígul az oldat, azért írtam ezt a gyakorlatban 25 fokot, mert csak papíron vannak 40 ig.

2018. jan. 6. 18:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Viszont ez így más sokkal másképp hangzik, mint a sima hőfok miatti "aggódás"! Köszi, ment a zöld! :)
2018. jan. 6. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!