Milyen buszsofőrnek lenni?
23 éves vagyok, BKV-s
eddig nem volt rossz a fizu, de most elvették az adójóváírást (-12ezer havonta), meg elveszik majd a műszakpótlékokat... félek hogy nem lesz majd 130 se havonta és akkor másik meló után kell néznem...
amúgy szeretem, csak az a rossz hogy itt az összes csöves meg cígó fattyú felszáll a buszra, nem ellenőrzi őket senki.. vidéken ez azért nem így van..
negatívumok még:
-nem jeleznek, és ha nem állsz meg magyaráznak..
-megállok, kinyitom az első ajtót, tuti hogy elsétál a középső ajtóhoz! egyszerűen fóbiájuk van az első ajtótól!
-mindenki ugyanazon az ajtón akar felszállni!
-szar buszok
-ha lekési a buszt az szerinte az én hibám
-piros lámpánál kopognak hogy fel akarnak szállni és nem értik meg hogy nem engedhetem fel őket
-ha rossz az út és ráz a busz akkor azért én vagyok a hibás
-világít a BUSZ lámpa (buszsávban), de az autósok 80%-a nem indul el, hiába dudálok neki (szerintük is én vagyok a hülye)
-bunkó utasok
-van még egy pár... :)
pozitívumok:
-szép tájak (Budán)
-idős nénik-bácsik intenek hogy "köszi" ha leszálltak
-ha a végállomáson állok és még van 5 perc indulásig, és futnak a buszra és megköszönik hogy megvártam őket :D
-garázsmenetben (vagy ha nincs utas) lehet szaggatni a fél városon át a busszal
-segíteni olyan utasoknak akik aztán megköszönik
-stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!