Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Milyen buszsofőrnek lenni?

Milyen buszsofőrnek lenni?

Figyelt kérdés

2010. jún. 4. 12:54
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
94%
Szia! Én 12 éve vezetek buszt,12 év alatt a gerincemnek annyi,idegileg tönkrementem 3 éve nyugtatókat szedek,már több mint 1 éve távolsági King-Longot vezetek azóta halgatom az utasokat hogy az ülések kényelmetlenek,túl sok lépcső van.Mióta bevezették a regisztrációs jegyet azóta minden nyugdíjasnak egyenként szólni kell (még azoknak is akik minden nap ezzel a busszal utaznak) legyenek kedvesek regisztrációs jegyet kérni,naponta kb.2-3 idióta buszmániás lefényképez,mondván hogy ők csak a buszt fotózzák.Ezt leszámítva nagyon jó.
2010. jún. 7. 21:04
 12/69 Tubarózsa ***** válasza:
100%

az én párom buszsofőr. szereti, mert imád vezetni, de a volán minden apro sz*rért cseszegeti, menni kell jegyzőkönyvezni (nem csak neki másnak is) + az autosok is nagyon bunkoak, pl ahelyett h kiengedné a megállóból és inkább átmegy a szemközti sávba és képes neki menni a kamionak is... meg az utasok is. azok se túl kedvesek, szóval ha ezt nézzük sz*r, de am nem rossz szakma.

21:04esnek, sajnálom, h neked nem sikerült jól.am a king long on volt olyan veled h index jelző helyett az ablak törlöt kapcsoltad be ill forditva?

2010. jún. 9. 22:33
 13/69 anonim ***** válasza:
88%
Én apám trolit vezetett. Én is majdnem elmentem trolisnak mert nem volt máshol őúgy meló de mielött jelentkeztem volna felvettek a egy drogériába. Itt annyi ak ülönbség hogy nem buszt vezetek de minden szar baromságal megtalálnak mert vagy olvasni nem tudnak vagy a szövegértelmezéssel van gond. Azt már fel sem veszem ha belépésnél/megszólitásnál nem köszön, fizetéskor amikor köszönök ő nem köszön.
2010. júl. 11. 12:33
 14/69 anonim ***** válasza:
71%
Nehéz bekerülni mármint hogy nehéz elvégezni a tanfolyamot?
2010. dec. 14. 17:52
 15/69 anonim ***** válasza:
100%
Egyátalán nem nehéz,sőt örülni is fognak ha jelentkzelel és segíteni fognak mindenbe mert kevés a jó sofőr.
2010. dec. 15. 14:10
 16/69 A kérdező kommentje:
Remélem is :)
2011. jún. 18. 19:23
 17/69 A kérdező kommentje:
szerintem sok kedves sofőr van és nekem eléggé tetszik a dolog de még közel sem vagyok 21 éves azért érdekelnek a vélemények. egyébként Borsod Volánról lenne szó de bármilyen vélemény érdekel
2011. aug. 5. 11:33
 18/69 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon jó!

Én is 21 éves vagyok(vagyis elmúltam már 5 hónappal) és szeretem,igaz,nem régóta csinálom.De az biztos,hogy ha 18 évesen lehetett volna buszra vizsgázni,akkor már rég buszoznék.

Eddig csak pozitívumokat látok benne:egy kis faluból indulok reggel és este oda érek vissza.Én nem abban a faluban lakok,de nagyon nagyon megbecsülnek az ott lakók.Sőt mi több,tisztelnek is.Nincs szemetelés a buszon,mindenki köszön amikor felszáll,sokan még leszálláskor is integetnek.

De nem csak a kis faluból viszem az embereket,hanem járok más falukba is,kisvárosokba és egy nagyvárosba is rendszeresen.

A nagyváros közeli falukban nem igazán köszöntek,csak ha én köszöntem előre,bérletet is sokszor kérni kellett.De megszokták és mutogatják,sőt köszönni is megtanultak("magának is jó reggelt"-persze mosolyogva;na ez hatni szokott)

Sokat ott kell lenni,nincs az egész napunk elszámolva.Talán ez az egyetlen negatívum benne.Tehát értsd reggel 5től este fél 8ig,ezt heti 4-5nap.Ehhez én 3kor kelek,4kor indulok és este fél 9re érek haza vagy kicsit később.Szóval nem egy családbarát munka,de nekem nincs gyerekem,Páromat meg nem zavarja.Ő is reggeltől estig melózik,de teljesen más irányban.

Szóval nagyon +++++

2011. nov. 27. 18:32
 19/69 A kérdező kommentje:
én is nagyon gondolkodom rajta de még semmim sincs először is befejezem a középiskolát utolsó évem :)
2011. nov. 29. 18:47
 20/69 anonim ***** válasza:
100%

BKV-nál élmény lehet...

Elvégre nem mindenki vezethet retró buszokat. :P

2011. dec. 10. 09:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!