Milyen buszsofőrnek lenni?
az én párom buszsofőr. szereti, mert imád vezetni, de a volán minden apro sz*rért cseszegeti, menni kell jegyzőkönyvezni (nem csak neki másnak is) + az autosok is nagyon bunkoak, pl ahelyett h kiengedné a megállóból és inkább átmegy a szemközti sávba és képes neki menni a kamionak is... meg az utasok is. azok se túl kedvesek, szóval ha ezt nézzük sz*r, de am nem rossz szakma.
21:04esnek, sajnálom, h neked nem sikerült jól.am a king long on volt olyan veled h index jelző helyett az ablak törlöt kapcsoltad be ill forditva?
Szia!
Nagyon jó!
Én is 21 éves vagyok(vagyis elmúltam már 5 hónappal) és szeretem,igaz,nem régóta csinálom.De az biztos,hogy ha 18 évesen lehetett volna buszra vizsgázni,akkor már rég buszoznék.
Eddig csak pozitívumokat látok benne:egy kis faluból indulok reggel és este oda érek vissza.Én nem abban a faluban lakok,de nagyon nagyon megbecsülnek az ott lakók.Sőt mi több,tisztelnek is.Nincs szemetelés a buszon,mindenki köszön amikor felszáll,sokan még leszálláskor is integetnek.
De nem csak a kis faluból viszem az embereket,hanem járok más falukba is,kisvárosokba és egy nagyvárosba is rendszeresen.
A nagyváros közeli falukban nem igazán köszöntek,csak ha én köszöntem előre,bérletet is sokszor kérni kellett.De megszokták és mutogatják,sőt köszönni is megtanultak("magának is jó reggelt"-persze mosolyogva;na ez hatni szokott)
Sokat ott kell lenni,nincs az egész napunk elszámolva.Talán ez az egyetlen negatívum benne.Tehát értsd reggel 5től este fél 8ig,ezt heti 4-5nap.Ehhez én 3kor kelek,4kor indulok és este fél 9re érek haza vagy kicsit később.Szóval nem egy családbarát munka,de nekem nincs gyerekem,Páromat meg nem zavarja.Ő is reggeltől estig melózik,de teljesen más irányban.
Szóval nagyon +++++
BKV-nál élmény lehet...
Elvégre nem mindenki vezethet retró buszokat. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!