Milyen buszsofőrnek lenni?
NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓ én élvezem!! BKV-nál vagyok 22 éves, és így hogy még anyámnál lakom így egész jó a pénz, és ha még be is vállal az ember még jobb!! Ez volt a vágyam mindig is, hogy egész nap csak vezessek! Jó, persze nem akarom egész életemben ezt csinálni.
ami+:
eléggé szabadnak érzem magam, jó csajok (nem 1x jöttek már oda), szeretem a forgalmat, közlekedést, és valamennyire az embereket is.
ami-:
Sok idős rohan, szalad életét kockáztatja, hogy elérje a buszt, nemigaz hogy nincs +10 perce. vannak paraszt utasok, akiket megvárok, és nem bírnak inteni hogy kösz, vagy valami, akkor szoktam bemondani hangosba hogy: nagyon örülök hogy megvárhattam a hölgyet/urat. Akkor általában már észreveszik magukat. Paraszt autósok/taxisok.
Meg azt is nagyon bírom, mikor odaáll, és elkezd nézni. Én se nézhetek bele az ő munkájába 30cm-ről.
és kocsmárosnak
boltosnak
futárnak
tanárnak
miniszterelnöknek? ennél bacább kérdése esetleg vkinek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!