Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nyomulós buszsofőrrel mit...

Nyomulós buszsofőrrel mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
2017. nov. 2. 19:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt javasolnám, hogy a busz társaságnak minél elöbb jelezd de a rendőrségnek sem ártana. Talán az lenne a legjobb ha otthon leülnél és megbeszélnéd ezt a szüleiddel akik tudnak támogatni. A buszsofőrt ne próbáld megfélemlíteni azzal, hogy aztmondod neki, hogy feljelented, stb. mert ezért akár letöltendőt is kaphat és kitudja mire képes hogy ezt megússza.
2017. nov. 2. 21:09
 12/26 A kérdező kommentje:

Anyáméknak már mondtam, de csak röhögtek rajta.

Meg közölték, hogy már más is mondta, hogy tetszel a xy-nak. Majd hogy nem örültek, hogy "udvarol" nekem.

De én ezt már nem bírom... Tényleg nem, én vagyok a marha hogy hagytam, hogy idáig fajuljon a helyzet.

Idióta hülye...

Ha betelefonálok, megtudja, hogy én voltam? Már volt ilyen gond vele, de el lett tusolva, ki tudja mit kamuzott, utána meg a c sajt zaklatták a haverjai. Azóta már máshova jár suliba.

Meg volt egy gázolásos esete is ittasan, még a híradóban is benne volt, de azóta is buszozhat.

2017. nov. 2. 21:39
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Továbbra is a rendőrséget javasolnám, esetleg a média bevonásával és akkor már nem fogják elsimítani ilyen egyszerűen de már az is elég hogy visszaeső.

Esetleg tudsz valahogy hang/képfelvételt készíteni róla? Telefonod berakod a zsebedbe és közben diktafon megy stb. vagy van még valaki ilyenkor a buszon amikor leszállsz? Ha van akkor tudna tanuskodni?

Helyileg merre van ez az egész?

Ha nem érzed biztonságosnak kiírni ide akkor írd meg privátban.

2017. nov. 2. 22:01
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de ez nem egy nyomulós buszsofőr, hanem egy zaklató, akinek rács mögött a helye. Kifejezetten szégyellem magamat e “férfi”-tàrsam viselkedése miatt.

Javaslom, hogy ha otthon nem káosz segítséget:

- értesítsd a szolgáltatót, hogy minél előbb megszabadulj a kényszertől, hogy vele utazz

- közben vedd fel a kapcsolatot a Patent vagy a NANE jogvédő szervezetekkel, mert ők sok ilyen esetet ismernek és tudnak tanácsokat adni

- próbálj meg őszintén beszélni egy-két olyan családtagoddal, akinek egy fatuskónál egy cseppel több érzelmi intelligenciája van, mert akik konkrétan kiröhögik egy ilyen problémával előálló családtagjukat, azokkal komoly gond van e téren

2017. nov. 3. 06:45
 15/26 anonim ***** válasza:
31%

2 éve hagyod = 1. neked is jó, 2. hülye vagy.

Nyugodtan jelentsd fel. Most úgy rájár a rúd a zaklatókra.

2017. nov. 3. 12:21
 16/26 anonim ***** válasza:
úgy is
2017. nov. 3. 12:22
 17/26 A kérdező kommentje:
Jó, normális vagy???
2017. nov. 3. 12:37
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
#15 Nem kell lehülyézni azt, aki tehetetlen! Én is voltam olyan helyzetben, ahol nem tudtam mi a helyes dolog és tűrtem. Később jöttem rá, hogy nem kellett volna és volt más lehetőségem. Áldozat hibáztatást hagyd meg magadnak!
2017. nov. 3. 13:05
 19/26 A kérdező kommentje:

Nem nem vagyok hülye, ezt kikérem magamnak.

Csupàn próbáltam normálisan vázolni neki, hogy mi a helyzet... Hogy nem akarok tőle semmit és inkább a vezetésre koncentráljon. Jobb a békesség. Az összes létező módszert megpróbáltam, szépen is durvábban, hogy vegye a lapot és hagyjon béken, de hiába. Tavaly nagyon keveset utaztam azzal a busszal, úgyhogy nem igazán volt alkalma zaklatni... Szeptembertől újra.

Abban sincs igazatok, hogy bejönne nekem, kicsit sem. Dagadt, sárga rohadt fogú. De basszus önbizalma az van.

A támadással úgy vagyok, hogy jobb ilyeneket nem fenyegetni és feljelenteni. Bármire képesek... Te maradsz a sz.rban, már megtapasztaltam, jó párszor. Meg meg is aláznának, mert nincs bizonyítékom. Suliváltás és másik járat, nem játszik...

A Volánnál akárkit kit alkalmaznak, lásd. egy bűnözőt (mert ő az) is...

2017. nov. 3. 16:30
 20/26 anonim válasza:
100%

szia!Virág vagyok!pontosan merre laksz?ha közel laksz hozzám Szegedhez,dél alföldhöz akkor megbeszélnénk egy személyes találkozót és segítenék a mocskot megszívatni!tanunak én is ott lennék a buszon,mindent videora vennék,el bujnék egyik hátsó ülés soron miközben ő azt gondolná egyedül van és szabadon garázdálkodhat veled,közben meg videora venném a perverz állatot,utána ketten együtt be vinnénk rendőrségre a videot,és likvidálva is van!itt az emailem ha gondolod írj rám

szabasz1982@gmail.com

2017. nov. 7. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!