Nyomulós buszsofőrrel mit lehet csinálni?
Anyáméknak már mondtam, de csak röhögtek rajta.
Meg közölték, hogy már más is mondta, hogy tetszel a xy-nak. Majd hogy nem örültek, hogy "udvarol" nekem.
De én ezt már nem bírom... Tényleg nem, én vagyok a marha hogy hagytam, hogy idáig fajuljon a helyzet.
Idióta hülye...
Ha betelefonálok, megtudja, hogy én voltam? Már volt ilyen gond vele, de el lett tusolva, ki tudja mit kamuzott, utána meg a c sajt zaklatták a haverjai. Azóta már máshova jár suliba.
Meg volt egy gázolásos esete is ittasan, még a híradóban is benne volt, de azóta is buszozhat.
Továbbra is a rendőrséget javasolnám, esetleg a média bevonásával és akkor már nem fogják elsimítani ilyen egyszerűen de már az is elég hogy visszaeső.
Esetleg tudsz valahogy hang/képfelvételt készíteni róla? Telefonod berakod a zsebedbe és közben diktafon megy stb. vagy van még valaki ilyenkor a buszon amikor leszállsz? Ha van akkor tudna tanuskodni?
Helyileg merre van ez az egész?
Ha nem érzed biztonságosnak kiírni ide akkor írd meg privátban.
Bocs, de ez nem egy nyomulós buszsofőr, hanem egy zaklató, akinek rács mögött a helye. Kifejezetten szégyellem magamat e “férfi”-tàrsam viselkedése miatt.
Javaslom, hogy ha otthon nem káosz segítséget:
- értesítsd a szolgáltatót, hogy minél előbb megszabadulj a kényszertől, hogy vele utazz
- közben vedd fel a kapcsolatot a Patent vagy a NANE jogvédő szervezetekkel, mert ők sok ilyen esetet ismernek és tudnak tanácsokat adni
- próbálj meg őszintén beszélni egy-két olyan családtagoddal, akinek egy fatuskónál egy cseppel több érzelmi intelligenciája van, mert akik konkrétan kiröhögik egy ilyen problémával előálló családtagjukat, azokkal komoly gond van e téren
2 éve hagyod = 1. neked is jó, 2. hülye vagy.
Nyugodtan jelentsd fel. Most úgy rájár a rúd a zaklatókra.
Nem nem vagyok hülye, ezt kikérem magamnak.
Csupàn próbáltam normálisan vázolni neki, hogy mi a helyzet... Hogy nem akarok tőle semmit és inkább a vezetésre koncentráljon. Jobb a békesség. Az összes létező módszert megpróbáltam, szépen is durvábban, hogy vegye a lapot és hagyjon béken, de hiába. Tavaly nagyon keveset utaztam azzal a busszal, úgyhogy nem igazán volt alkalma zaklatni... Szeptembertől újra.
Abban sincs igazatok, hogy bejönne nekem, kicsit sem. Dagadt, sárga rohadt fogú. De basszus önbizalma az van.
A támadással úgy vagyok, hogy jobb ilyeneket nem fenyegetni és feljelenteni. Bármire képesek... Te maradsz a sz.rban, már megtapasztaltam, jó párszor. Meg meg is aláznának, mert nincs bizonyítékom. Suliváltás és másik járat, nem játszik...
A Volánnál akárkit kit alkalmaznak, lásd. egy bűnözőt (mert ő az) is...
szia!Virág vagyok!pontosan merre laksz?ha közel laksz hozzám Szegedhez,dél alföldhöz akkor megbeszélnénk egy személyes találkozót és segítenék a mocskot megszívatni!tanunak én is ott lennék a buszon,mindent videora vennék,el bujnék egyik hátsó ülés soron miközben ő azt gondolná egyedül van és szabadon garázdálkodhat veled,közben meg videora venném a perverz állatot,utána ketten együtt be vinnénk rendőrségre a videot,és likvidálva is van!itt az emailem ha gondolod írj rám
szabasz1982@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!