Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nyomulós buszsofőrrel mit...

Nyomulós buszsofőrrel mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
2017. nov. 2. 19:43
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
18%
Fékezz le előtte fokozatosan és ha már nagyon lassú a tempó, úgyis megelőz.
2017. nov. 2. 19:55
 2/26 anonim ***** válasza:
89%
A buszsofőr eléggé helyhez van kötve. Miért nem mész egyszerűen hátra?
2017. nov. 2. 19:58
 3/26 A kérdező kommentje:
Végállomáson lakom. Nem nyitja ki az ajtót stb.
2017. nov. 2. 20:00
 4/26 anonim ***** válasza:
Mit jelent, az, hogy nyomul?
2017. nov. 2. 20:05
 5/26 A kérdező kommentje:
Fogdos. A hajamat húzkodja. Bekiabálja a nevem. Elém vagy éppen mögém áll, ha próbálok leszállni.
2017. nov. 2. 20:07
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Szolj apadnak vagy valamelyik nagyobb darab ferfirokonnak, hogy amikor mar csak harman vagytok a buszon, szep illedelmesen kerdezze meg a sofort, hogy igenyt tart-e meg a fogaira.
2017. nov. 2. 20:13
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha még fiatal vagy, akkor mindenképpen beszélj arról, hogy fogdos egy felnőttel, aki támogat téged!

Ha nem vagy gyerek, akkor meg, mond meg neki, hogy ne fogdosson, mert eleged van belőle, viselkedjen úriemberhez méltóan! Emellett nyugodtan jelentsd fel a társaságnál! Legalább egy fegyelmi eljárás indulni fog ellene.

Ha ezután is fogdos, gáz spré. Aztán lehet rá hívni a rendőrt, hogy perverz fogdosott. Az állását biztos elveszti.

Azt is meg lehet játszani, hogy videóra veszed, hogy fogdos, és azzal mész be a rendőrségre. Több gondod nem lesz vele.

2017. nov. 2. 20:24
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Szexuális zaklatás, hívod a rendőrt és a bkk-nak is bejelented. Az sem hátrány ha valahogy bizonyítani tudod mondjuk.
2017. nov. 2. 20:29
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd fel, jelentsd a társaságnak, a busz rendszámát szépen leírod stb... Hidd el ezért pillanatok alatt kirúgják.
2017. nov. 2. 20:43
 10/26 A kérdező kommentje:

Évek óta csinálja csak most elfajult a helyzet.

17 éves voltam, akkor most 19 vagyok. Fogalmam sincs miért tűrtem, de gondoltam leszáll rólam.

Mögém áll és fogdosta a derekamat, erre lekevertem majdnem neki egyet.

Meg másoknak beszél ki, hogy de jó a segge stb. és látványosan bámul mikor megyek.

2017. nov. 2. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!