Levideóztam ahogy bagózik vezetés közben és mondtam neki hogyha még egyszer meglátom akkor bejelentem videóval együtt. Vette az adást.
2017. jún. 6. 21:03
2/10 anonim válasza:
Én naponta kocsiból látom, hogy telóznak, felvételem is van, cigi is normális, nem fog a utasrészbe menni a füst, kimegy az azonnal, gondolom. ( soha nem cigiztem) meg úgy vagyok vele, hogy ha jelenteném, kirúgnák nem lenne azon a járaton sofőr... Mond neki, hogy zavar, de csak szólsz, mielőtt valami okos "honfitárs" feljelentené..
2017. jún. 6. 21:08
3/10 anonim válasza:
Ha inteligens vagy, akkor szólsz neki első körben, hogy zavar, és tilos is. Ha a sofőr inteligen, akkor megérti, ha nem az elkezd pattogni, akkor jelenteni kell a busztársaságnál. Ők kivizsgálják, es fegyelmi eljárás indul a sofőrrel szemben.
Vagy mész kettőt beledurantasz a fejébe, hogy megértse, hogy tilos, egészségtelen, és a vezetéstől elvonja a figyelmet.
2017. jún. 6. 21:22
4/10 anonim válasza:
Semmit. Amin én utaztam, azon is rendszeresen rágyújtott a sofőr, de csak amikor már kevesen voltunk rajta. Egyébként nem érződött egyáltalán, mert az ablakon egyből távozott a füst.
2017. jún. 6. 21:52
5/10 anonim válasza:
nem pártolom a dohányzást sehol sem..de ha ilyen szitut látok, hallok, akkor nem a panasz jut eszembe, hanem a sajnálat..
képzeljétek el milyen erős dohányos lehet a versenyző, ha nem bírja ki azt a néhány órát..ez már súlyos függés..én inkább sajnálom..szar élete lehet.Az ilyen még a hálószobában is dohányzik dugás közben..
2017. jún. 6. 22:48
6/10 anonim válasza:
Dugás közben ugyan nem, az ilyen súlyos dohányosnak nemigen áll fel.
2017. jún. 6. 22:57
7/10 anonim válasza:
Környékünkön is mindennapos eset, bár igazából senki sem foglalkozik vele. Még ha zavarna is, feljelenteni akkor sem jelenteném fel/be, egyszerűen nem lennék képes rá.
2017. jún. 6. 23:44
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Lehet, hogy odamegyek hozzá szólni...
2017. jún. 7. 22:10
9/10 anonim válasza:
Dobd ki az ablakon és ülj a helyére.
2017. jún. 8. 03:05
10/10 anonim válasza:
Bezzeg ha utas piázna, vagy szemetelne nem lennél ekkora jampi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!