Van még dohányzó kocsi a vonatoknál?
Sajnos még van, de szerencsére egyre ritkább.
Hamarosan pedig teljesen nemdohányzó vonataink lesznek.
Végre egy kis lépés Európa felé...
"Már rég nincs kedves első válaszoló,"
Kedves második válaszoló, a válaszom helyes volt, a vasútnál dolgozom, azt hiszem, kellően helyesek az ismereteim ezügyben :) Ha nagyon szeretnéd sorolok kocsitípusokat amik még dohányzóak.
De abban igazad van hogy egyreinkább csökken a számuk, főműhelyi javítás során alakítják át őket.
Viszont elég szomorú, hogy a kollégák is tiltott helyen dohányoznak...
Balatonra menet, volt dohányzó kocsi. Leültem és elszívtam egy cigit. Azért az röhej, hogy csak a nem dohányzókra gondolnak egyre inkább.
Égyébként az igaz, hogy a 100 km-nél hosszabb útvonalon közlekedő vonatokon van csak dohányzási lehetőség?
"Sajnos még van, de szerencsére egyre ritkább.
Hamarosan pedig teljesen nemdohányzó vonataink lesznek.
Végre egy kis lépés Európa felé..."
Szokásos cigiscsesztető duma. Pls. Aki cigizik, hagy cigizzen már mindenféle bunkó, vagy jajveszékelő nem cigis megjegyzése nélkül. Én nem cigizek, de megértem őket. Nem valami terroristák, vagy phaszfejek. Ugyanúgy emberek, csak van egy káros szokásuk. Meg lehet büdösebbek kicsit.
Bár másoknak is van káros szokása. Igazán leszokhatna a légzésről pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!