Miért van ez (vasút, pótlóbusz)?
Figyelt kérdés
Találtam egy ilyen hirdetményt egy engem érintő vasútvonallal kapcsolatban hogy vonatpótló buszokra át kell valahol szállni néhány napon keresztül, mostanában. Viszont az Elvira oldalon ahol a menetrendet lehet megnézni, ott nem jelzi ahol szokta, hogy az itt közlekedő vonatoknál át kéne szállni vonatpótló buszokra ebben a hirdetményen lévő időszakban. Most akkor át kellhet szállni vagy nem? Ez vagy az Elvira a hihetőbb, pontosabb?
2017. okt. 4. 21:41
1/3 A kérdező kommentje:
Azért furcsa nekem ez hogy az Elvirán nem látom nyomát annak hogy vonatpótló buszok lennének azon a vonalon, mert ott mindig olyan pontosan szokta jelezni a járatoknál ha átszállás van buszokra, most meg mégse
2017. okt. 4. 21:45
2/3 A kérdező kommentje:
De biztos félrenéztem valamit csak nem tudom mit
2017. okt. 4. 21:47
3/3 anonim válasza:
Nekem kijelzi az Elvira, de ha jobban megnézed a hirdetményt, akkor látod, hogy csak hajnalban és este van vonatpótlás, napközben rendesen közlekednek a vonatok. Ahol van pótlás, ott az Elvira is azt írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!