El akarok felejteni leszállni, mit kaphatok érte?
Figyelt kérdés
Egyszer Újpest - Központ, végállomáson el akarok felejteni leszállni, mit kaphatok érte, ha bevisznek a fordulóba/kihúzóba?2017. okt. 2. 21:54
11/17 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem itt, mert gondolom olyanok válaszolnak, akik tapasztalták. És én még nem tudtam kipróbálni és ki szertném. :D
2017. okt. 4. 06:19
12/17 eddiboy válasza:
"nem este csináld, hogy még kijöjjön a metró" - Szerintem Újpesten nem tárolnak éjszaka szerelvényt, a Kőér utcai telepre visszamegy az utolsó metró is.
Amikor anno én csináltam, semmit nem szólt a vezető (én alvást színleltem, csak visszament a fülkébe becsukni az ajtókat (gondolom, nehogy felébredve ijedtemben kiszálljak), csak az első ajtót hagyta nyitva, ahol ő szállt ki. Amúgy, ha nem az első vagy utolsó kocsiban ülsz, akkor észre sem vesz a vezető.
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor elkezdem megtervezni :D
2017. okt. 5. 06:21
14/17 A kérdező kommentje:
Benn voltam, és túléltem. Semmi sem történt. Zárt ajtók között voltam a haverommal. XD
2017. okt. 5. 16:21
15/17 eddiboy válasza:
Amúgy az az érdekes, hogy amíg Újpesten a kutya nem foglalkozik vele, hogy bent maradsz-e, addig a Délinél módszeresen átnézik a szerelvényt, hogy nehogy bennmaradjon valaki. Pedig szerintem ott is hasonló kihúzó van, ott sem történne semmi azzal, aki bent marad.
17/17 anonim válasza:
3ason vannak jófej vezetők ha összebarátkozol velük fülkében is utazhatsz az jóval érdekesebb.én karbantartó vagyok garázsba úgy járok be hogy fentfelejtem magam kökin a beállóson.csövit már hozott be nekünk a szerelőcsarnokbabnem díjaztuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!