Gólyatáborhoz mik a tanácsok? Értem arra, hogy mit kell vinni, nem akarok semmit otthon felejteni!
-Pénzt
-Az irataidat (régi diákigazolvány, meg nekünk kellett ez az oktatási azonosító is anno)
-Nézd meg milyen idő lesz- ahogy nézem a hétvégére 34-35 fokot ír, szóval vigyél magaddal lenge ruhákat, meg szerintem tegyél be egy fürdőruhát, mert sose lehet tudni + napszemüveg, naptej (mi a Balcsin voltunk, jól jött). Én vinnék még egy esernyőt is. Éjszaka viszont tényleg hideg van, vigyél pulcsit meg zárt cipőt. Ne felejts el tenni pizsamát (vagy amiben alszol), elegendő fehérneműt, zoknit, papucsot.
- Tisztasági felszerelés: nyilván te tudod, miket szoktál használni (tusfürdő, sampon, fésű, borotva, szemöldökcsipesz, hajgumi, hajcsat, fogkefe, fogkrém, dezodor, stb.) zsepi, törölköző
- Az örök mumus nálam: a telefontöltő :D
- Legyen nálad valami kisebb táska, hátizsák, amivel mehetsz mondjuk programokra
- Én nem cipeltem piát, fölöslegesnek tartottam a vonaton, mi ott vettünk a helyszínen
- Ha másnapos leszel, akkor némi fájdalomcsillapító nem árthat
Kb. ennyi jut most eszembe, ezek a leglényegesebb dolgok :D
Amit 2 írt jó!
Én vinnék pluszba tűt, cérnát, dugóhúzót, óvszert.
Ha baromi sok a hely a táskádban a plusz törölköző után még 1 pluszt.
Laptopot nem vinnék, felesleges.
Ha szeretsz kártyázni azt vihetsz.
Fájdalom csillapítót többet.
+ Ha tudsz (és lehet) vigyél házi pálinkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!