Szabad a vonatvezetőknek vezetés közben dohányozni?
Tilos. Szólni szólhatsz a mozdony vezetőnek, de egyből a főnökéhez vagy vezetőséghez rohanni nem szép dolog.
Tudom, hogy szabályzatot szegni se szép dolog, de emberek vagyunk.
Ha minden ember mikor szabálytalanságot látna és szaladna a szabálytalankodó feletteseihez, akkor kb mindenki munkanélküli lenne, vagy fizetne rengeteg birságot.
Egyébként én azóta szoktam le a vonatozásról, amikor távolsági vonatokról is letiltották a dohányzó kocsikat. Azóta buszozok. 3 óránként megáll egy 10 perces pihenőre.
2-3 órát simán kilehet birni cigi nélkül. De pl egy 8-10 órás útnál már elgondolkozik az ember.
(
(Egyébként, ha én nem dohányozhatok munka közben zárt térben, akkor ő se dohányozzon. :D:D)
Bár ha én megpróbálnék rágyújtani az épületben, nem úsznám meg egy ejnye-bejnyével.
A tűzjelző azonnal bejelezne. A fél épületben leállna az összes lift legalább fél órára. 5-6 tűzoltó autó megjelenne, + rendőrség + mentők. Azonnal tudnák, hogy hol jelzett be a jelző. A kiszállási költséget rámvernék kb 600 euró/fél óra.
Viszont nekem nem kell tilosban dohányozni, mert épületen kivül több helyen is van kijelölt dohányzó hely.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!