A kalauz megbüntethet úgy, hogy zárva volt a
jegypénztár ahol felszálltunk?
Figyelt kérdés
Jött hozzánk a kaller, hogy kéri a menetjegyeinket mi mondtuk, hogy nincs. Ő erre közölte, hogy akkor 2000+menetjegy, mire mi nyilván felháborodtunk, este fél 9 volt, nem volt nyitva jegypénztár, hogyan kellett volna jegyet szülnünk? Megkérdzetük ezt tőle is, ő csak hajtotta a magáét, hogy akkor hamarabb kellett volna jegyet venni meg ilyenek, aztán közölte, h kéri a papírjainkat mert rendőrségi eljárás lesz szándékos bliccelés miatt és 10000 forintot kell fizetnünk (egyébként 3 megállót kellett mennünk). Aztán ott telefonált, a személyinkről beolvasott valakinek számsorozatokat aztán leszállított ahol amúgy is le kellett volna szállnunk. Lent megkérdeztem tőle újra, hogyan és hol kéne jegyet venni akkor ha már zárva vannak a pénztárok, erre azt mondta: "nem kell bliccelni"
Csak játszotta az agyát és a feltehetőleg szánalmas életét próbálta 2 gyereken levezetni vagy erre tényleg joga van?
És az egész eléggé fura volt, azonnal hozzánk jött ilyen tök morcos fejjel...értem én, hogy este háromnegyed9 környékén biztos neki is kivolt már mindene és személyes sértésnek vette, hogy mi merünk beszélgetni és nevetni de ez akkor is eléggé erős és teljesen jogtalan :/
2017. ápr. 23. 13:26
12/18 A kérdező kommentje:
Ő is megtudja nézni bármikor, hogy melyik pénztár mikor zár vagy mikor szünetel, nehogy már nekem kelljen bizonygatni képekkel azt amit neki tudnia kéne...
2017. ápr. 23. 13:27
13/18 anonim válasza:
Nem, én a fényképezést/videózást arra mondtam, ha nyitvatartási időben zár be valamiért a pénztár.
2017. ápr. 23. 15:05
14/18 anonim válasza:
Ez a sztori ezer sebből vérzik. Nincs 2000 Ft-os pótdíj, aztán milyen rendőrségi eljárás és milyen 10 000 Ft? Mert olyan pótdíj sincs. Rendőrrel meg max leszállíthat, ha nincs jegyed, de olyan nekem nincs, hogy ki sem hívja őket és rendőrségi eljárás lesz....Nem kellene mindig ferdíteni és a valós dolgokat kellene leírni.
2017. ápr. 23. 15:56
15/18 A kérdező kommentje:
Semmi ferdítés nincs így történt minden. Miután elkérte a személyinket, bediktált róla valamit telefonon valakinek aztán közölte, hogy eljárás lesz ebből és 10-et kell kifizetnünk és majd jön postán a felszólítás.
2017. ápr. 23. 17:28
16/18 A kérdező kommentje:
Ha azt mondod ilyen nem lehetséges akkor csak próbált ijesztgetni, ez is volt a kérdés, hogy ennek van-e bármi jogi alapja, hogy ő ilyet csinálhat.
2017. ápr. 23. 17:30
17/18 anonim válasza:
Ilyen nincs! Csekk is csak akkor jön, ha írt utasleadási lapot, de abból kellett adnia egy példányt nektek is. És nem tudom miért kellett lepontozni, talán mert konyítok egy "kicsit" a témához, ellentétben a válaszadók többségével?
2017. ápr. 23. 18:04
18/18 A kérdező kommentje:
Hát semmi ilyesmit nem csinált a csávó. Akkor valszeg csak próbált ránk ijeszteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!