Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Van valakinek ismerőse a...

Van valakinek ismerőse a Volánbusz/Népligetnél?

Figyelt kérdés

Tegnap este utaztam Budapestről vidékre. Menet közben lecseréltem a szemüvegemet napszemüvegre. Valószínű, leeshetett az ülésről/kieshetett a táskámból tokjával együtt, mert itthon már nem találtam.

Felvettem a kapcsolatot a Volánbusszal, azt mondták, a sofőr nem adott le semmit nekik. A kérdésemre pedig, hogy fel lehetne-e venni vele a kapcsolatot, vagy csak jelezni, hogy nézze meg az ülések alatt, nemleges választ kaptam. :(

2 hónapos a szemüveg, és elég nagy szükségem lenne rá.

Végállomás előtti városban szálltam le, én voltam az utolsó a buszon. Valakinek van valami tippje, hogy tudnám visszakapni? Vagy hol tudnék még érdeklődni?

2017. márc. 27. 18:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Esetleg menj abba a megállóba ahol leszálltál a menetrendszerinti érkezési idejekor, hátha ugyanaz a sofőr vagy busz jön és nézd meg hogy ott van-e és/vagy kérdezd meg a sofőrt.
2017. márc. 28. 12:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, egy ismerősömnek volt ott protekciója, és egyből meglett a szemüveg.
2017. márc. 29. 10:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Az igen. Valószínüleg egyébként reménytelen lett volna...
2017. jún. 2. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!