Bkv bérlet és Volán bérlet, hogy van? Még nem vásároltam soha. Többi lent.
Figyelt kérdés
Szóval azt akarom kérdezni, hogy mi kell hozzá? Illetve nekem Szigetszentmiklóson van a lakcímem de Halásztelekről akarok eljutni a fővám térig de ugye bele tartozik itt Halásztelken Csepelig a volán busz is. Hogy kell bérletet vennem így? Illetve tudok-e hogy ha Halásztelekről mennék? Munkába járáshoz kéne a cég nem fizeti (ezzel nincs is baj) De kell hozzá a munkáltatói papír vagy simán meg tudom venni az nélkül is? Ez igy nagyjából mennyibe kerülne?2017. jan. 21. 12:47
1/1 Lekri válasza:
A bkk bérlet 10.000 ft. Nem kell hozzá más, csak személyi. A kiegésítőt sajnos nem ismerem, de az első bérletpénztárban teljes felvilágosítást kaphatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!