Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Bkv ellenőr igazoltathat utast?

Bkv ellenőr igazoltathat utast?

Figyelt kérdés
Meg mennyi az esélye hogy zsebre bírságol,hallani ilyen sztorikat,nekem meg majd Budapestre kell mennem.
2017. márc. 26. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem, de a közteres igen.

Amúgy nincs olyan, hogy bkv ellenőr, csak bkk ellenőr van...

Ha nem egyedül van, akkor nem fog zsebre bírságolni.

Egyébként meg a helyszíni bírságot két napig be lehet fizetni utólag is.

De a legegyszerűbb, ha veszel jegyet és akkor ezek miatt nem kell aggódnod.

2017. márc. 26. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

- Nem

- Semmi, mert a BKV ellenőrök mindig csoportosan járnak, legtöbbször már közteresekkel. 6 felé meg csak nem osszák a zsét...

2017. márc. 26. 21:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Venni akarok jegyet,csak hallottam már ilyet hogy a diákra ráfogta hogy hamis meg ilyenek.
2017. márc. 26. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Határozottnak kell lenni és ha igazad van, akkor nem szabad hagyni, hogy megbüntessen. Ha azt mondja, hogy hamis, akkor mondd neki, hogy akkor hívjon rendőrt. És ne adj át neki semmilyen iratot.

Egyébként mostanában én nem tapasztaltam ilyesmit. Szerintem az utóbbi pár évben javult az "ellenőrgárda".

2017. márc. 26. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Nana, ha hamis a diák, az már a rendőrségre tartozó okirat-hamisítási ügy. Ha ilyet állít és te tudod, hogy nem hamis, akkor hívja csak ki a zsarukat és bizonyítsa az ő kamu állítását. Mellesleg ha csak alkalmilag utazol Budapesten, nem nagyon lesz szükséged a diákokra.
2017. márc. 27. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!