Nem volt nálam a 'diákom' ilyenkor mivan?
Figyelt kérdés
Szóval ma reggel amikor mentem suliba megbuntettek mert nem tudtam felmutatni a diakom a berletemhez. Viszont az igazság az, hogy a diákom le van járva, azt mondta ha 5 napon belül bemegyek és felmutatom akkor 2 ezer és ennyi. De ha nincs érvényes diákom hogy menjek be?2017. jan. 31. 20:17
1/4 anonim válasza:
Diák vagy még?
Ha igen: Érvényesíted az igazolványodat az iskoládban és bemutatod.
Ha nem: Akkor mit akarsz? Fizesd be a teljes büntetést (BKK esetén 16000) minél hamarabb, mert csak több lesz.
2/4 Benedek99 válasza:
A BKK-nál bármilyen bérlet csak egy arcképes igazolvánnyal érvényes, melynek a számát be KELL írnod a bérletvételnél, tehát már a kérdés sem evidens... Ha diák vagy, akkor a diákigazolványod számának KELL szerepelnie a bérleteden, tehát csak azzal érvényes. Egyébként amikor bevezették az új fajta bérleteket, fél évig ettől zengett a város
3/4 anonim válasza:
Ahogy az előző mondja:
Bemész a tanulmányi osztályra (Egyetem) vagy gazdasági irodába (középsuli, gimi) és kérsz matricát a diákodra, vagy ha az nincs akkor diákigazolvány helyettesítő nyomtatványt.
Ha nem vagy diák akkor fizesd be a 16 ezres büntetést, mert ha nem fizeted be, akkor elég hamar 32500-ra nő, majd szépen nő tovább ameddig be nem fizeted. Diákigazolvány hamisítással ne próbálkozz mert azzal még többet veszítesz.
4/4 anonim válasza:
Ha 2 napon belül fizeted be a pódíjat, akkor csak 8000 Ft. Ezt arra az esetre írom, ha tényleg nem vagy már diák, és így nem fogsz tudni érvényes diákigazolványt bemutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!