MI lesz ha nem fizetem be a busz jegyes büntetést? Valakivel volt már hasonló?
Figyelt kérdés
Vásárhely-Szeged közötti buszon, vettem egy diák jegyet, úgy, hogy le volt járva a diákom.. sikeresen jött egy ellenőr, és kaptam egy 8 ezer forintos csekett. Amiből +12 ezer ft lesz 1 hónap után. Viszont ha érvényesítem akkor nem kell befizetnem. De az a diákom még általános iskolás.. :D És nem igazán vagyok abban a helyzetben, hogy azt a 8 ezret ki tudjam most adni.. köszi.2017. márc. 24. 10:45
1/6 anonim válasza:
Fizess, mert csak halmozódni fog, idővel végrehajtóhoz kerül, vagy leültetnek!
2/6 anonim válasza:
"MI lesz ha nem fizetem be a busz jegyes büntetést?"
Be fogod fizetni :D vagy most a 8.000 HUF-ot vagy később a halmazati dolgaival együtt!
4/6 anonim válasza:
Kiadják azt végrehajtónak és annyi eljárási díjat pakolnak rá, hogy leesik az állad. Inkább fizesd be most.
5/6 anonim válasza:
Később jóval többet, 100 ezer fölött is követelhetnek, amit behajtónak adnak át és levonnak majd a fizetésedből ha lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!