Logitech Driving Force GT és Genius Twin Wheel 900ff kormány sem kapható már újonnan, valaki esetleg ajánlana hasonló 900°-ot forgathatót 50e. Forintig?
Nem akartam elkapkodni ezt a kormány vásárlást, szeretnék tényleg egy normálisat, de viszonylag olcsót és újonnan venni. Ez a két lehetőség sajnos kilőve. Legalább is én már sehol nem találtam. A Supergamer.hu Webáruházzal vettem fel a kapcsolatot, mert csak náluk láttam még újonnan meghirdetve Logitech Driving Force GT-t. Viszont Ők is azt mondják, hogy semelyik beszállítótól sem tudnak egyenlőre szerezni. Pár napja javaslatukra azért leadtam a megrendelést, de ha egy hónapon belül nincs változás akkor mindenképpen elfogok állni a vásárlástól, illetve akkor ha találok hasonlót úgymond azonnali (egy héten belüli) házhoz szállítással. Feltétlenül kellene a 900° OMSI 1-2 valósághűbb játékélményért.
Kérem aki bármilyen formában tud segítsen.
(A használt termékektől egy kicsit parázok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!