Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ujjaztak már meg moziban, buszon, osztályteremben, vagy valami hasonló helyen?
Figyelt kérdés
nem buktatok le?2016. nov. 12. 08:50
1/27 anonim válasza:
Igen! még a háború után, azóta senki sem járt ott N/78
3/27 anonim válasza:
Engem a hátsó padban órán is. Meg moziban is :)
17/L
4/27 anonim válasza:
Buszon,moziban,sőt osztály teremben is,de a lány elkezdte egyre jobban élvezni ezért abbahagytuk,jó kis kémia óra :D
De parkokban rendszeresen...de én nyilvános helyek fétisű vagyok,nyaltam már puncit étteremben asztal alatt, de akkor nem voltam teljesen komplett ha belegondolok
19/F
9/27 anonim válasza:
Sötétben egy parkolóban, amikor a kocsiban ültünk. Nem volt ki előtt lebukni. Senki se járt épp arra. 21L
10/27 anonim válasza:
Buszon igen. Tél volt, korán sötétedett, és csak elől volt világítás, ahol ültünk ott sötét volt. A barátom megujjazott, én meg leszoptam. Nagyon jó volt, nem buktunk le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!