Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ujjaztak már meg moziban, buszon, osztályteremben, vagy valami hasonló helyen?
Ujjaztam moziban, strandon, autóban, parkokban, egyszer buszon is.
Engem csak egyszer ujjaztak, még 15 évesen vakbélgyanu miatt...
Moziban igen, és én is oráloztam már moziban.
Ezen kívül lépcsőházban és iskolaudvaron is ujjaztak.
Nem engem ujjaztak, én ujjaztam a barátnőmet pl. a Margitszigeten, fényes nappal. Mondjuk, félreeső hely volt, de azért elég sokan odaláttak, csak mivel messze voltak, nem tudták, mit csinálunk.
Ami igazán durva volt: strandon, gyógyvízben ültünk. Valami fehér porszerű anyaggal volt tele a víz, talán kalcium-karbonáttal, így csak 20 centire lehetett a víz alá látni. A medence szélén ültem, a barátnőmet szemben az ölembe ültettem. Először csak úgy poénból ujjaztam, de merevedésem lett, akkor félrehúztam az én gatyómat is, és megoldottam, hogy le se tudjon csúszni az ölemből. :)
A víz felett csak az látszódott, hogy össze vagyunk bújva, meg néha csókolózunk, ettől aztán el szoktak fordulni az emberek.
De nem mertem végigcsinálni, mert vagy 30-an voltak még a medencében, a legközelebbi ember úgy 3 méterre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!