Mi lehet az oka a veronai buszbalesetnek?
Részvétem azokat a szülőket, akiknek a gyereke meghalt a buszbalesetben.
13/f
Nekem ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy mi lenne ha ilyen baleset egy volán buszon történne meg. A volán buszok 80%-n hiányzik az a pici "kalapács" amivel az ablakot kell kitörni ilyen helyzetben. Valakik előszeretettel lopkodják ezeket.
Belegondolni is rossz hogy mi lehet amikor kellene, de sajnos nincs.
Na, akkor nézzük át az alapokat. :)
A légfék rendszer lényege az, hogy ha nincs levegő akkor nem megy sehova a gép. A kézifék (ami a biztonsági fék is egyben) egy rugó által van vezérelve. Amikor nincs nyomás a rendszerben, akkor ez a rugó befékezi a kerekeket.
Én azt gondoltam, a gyászhoz elég, ha valamilyen tekintetben megérint a dolog. És nem tartozol elszámolással senkinek, miért érzed magadhoz közel az ügyet.
Én pusztán azért, mert majdnem hasonló történt velem is pár éve, szervezett utazáson. Az is benne volt a hírekben.
Rosszindulatú ember vagy, 70%-os. Hiába magyarázod, egyszerűen az vagy. Unod a banánt, neked ez semmi, ez a hír. Kapcsold akkor ki a gépet, tévét, és menj havat lapátolni.
Az utolsó 3 válaszon kívül minden választ köszönök szépen!
17-21: Ha nem tetszik a kérdésem, el lehet menni.
16, 17:
Jól el vagytok ezen a témán, csak az a baj, hogy max. B kategóriával el sem tudjátok képzelni a működésüket ezeknek.
Gugli: rugóerő tárolós fék
Ez a magyar hivatalos neve. Lesznek majd szép ábrák, amiből látni fogjátok, hogy miért hülyeség amit írtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!