Antiszociálisok! Ti hogy vagytok ezzel? Megvisel benneteket a veronai buszbaleset áldozatairól szóló hírek? Mit szóltok hozzá?
Nem, nem vagyok se rokona se közeli ismerőse, életemben nem hallottam egyik áldozatról se még csak a kinézetüket se tudom.
S már megint keveritek az antiszociálist az aszociálissal. Szerintem itt jó ha van 2-3 antiszociális, akire úgy igazán illik a szó.
Nem hiszem, hogy az aszociálisoknak más lenne a véleményük mint az első mondatom.
U
N
A
L
M
A
S
Hagyjátok abba s ne rágjátok túl. Ezzel csak a családtagoknak okoztok fájdalmat, hogy összevissza járatjátok a témát. Szerintem ők se akarnák ezt a felhajtást.
Nem igazán visel meg. Naponta sokszor ennyi ember hal meg mindenféle okból. Ezt meg csak felkapták.
Gáznak tartom, ezt a felhajtás, úgy hogy egyébként a többi halálesetet meg leszarják.
Sunalmas? Ez jó. Semmi köze senkinek, hogy mi itt miről beszélgetünk, van elég hír róla, ha rákeresel akkor bizti több százat is kiad. Most eggyel több, vagy kevesebb, na nehogy már bajod legyen azzal, hogy itt megkérdeztem :) Kicsit túlliheged ezt, ember.
Ja és az se igaz, hogy max. 2-3 ember van itt antiszociális. Ha megnézed a kérdésekre a válaszokat, akkor rájössz, hogy nagyon sokan vannak itt.
A kiegészít pedig még annyi, hogy nem kevertem semmit, antiszociális, vagy asszociális kevés mindenben tér csak el, pontosan tudom, hogy kikhez akar szólni a kérdésem!
Asszociális: introvertált, magába forduló személyiség
Antiszociális: érzelmekre szinte teljes mértékben képtelen, stb.
Szóval amíg itt ítélkezel elsőre rólam úgy, hogy fogalmad sincs mit gondolok, vagy mit tudok, addig megkérlek: ne. Köszi.
Kérdés továbbra is nyitott, hozzájuk szól a kérdésem.
Persze más is hozzászólhat, csak lehetőleg ne feltételezéseket, és hülyeségeket. Kössz.
Az jobban megvisel, mikor a buta, önmagával semmit kezdeni nem tudó embertársaim napokig csámcsognak a csonton, amit a médiákon keresztül dobtak nekik.
Saját téma, az nincsen.
Kedves Hozzászólók!
Egyetértek veletek! Mindenkinek ment az "egyetért" gomb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!