Valahogy sikerült megállítanotok egy rólatok szóló pletykát?
:D
És valami felnőttebb megoldás?:D
Felnőttebb reagálás ha nem törődsz vele.
Ha azt látják, hogy hidegen hagy a dolog, akkor elveszíti a lényegét, és megszűnik.
Akik elhiszik és terjesztik a rólad szóló pletykákat azok befolyásolható emberek akikkel később csak gondod lenne baráti szinten.
Élvezd,hogy vagy annyira emlitésre méltó személyisgé,hogy foglalkoznak veled az emberek.
Rólam az keringett, meg pár fiú haveromról, hogy egyszerre járok velük, a volt elmés osztályomnak köszönhetően, xD Mi a srácokkal csak összenéztünk, és így reagáltunk: Szóval mi akkor járunk? :D Nem igazán hatott meg. Egy ideig tagadtam, aztán pedig meglepődve fogadtam a hírt. Tényleg?! Van barátom?s pont ő?! Megyek és megkérdezem, hogy ő tudta-e! Köszi a hírt! :D
Szerintem ne vedd ezeket komolyan. Igazándiból eléggé szórakoztató egy-két pletyka! :D S amit a reagálásodra lesz a reakció, az is mulattató! :D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!