Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Most ezt miért kellet? (MÁV)

Most ezt miért kellet? (MÁV)

Figyelt kérdés

Eddig a monori vonalon 16:08* as vonat a 10-es vágányról ment, most át tették a 14-es re...Miért/Minek?

Ez változhat vagy ezt így hagyják? Több embert látok már szaladni a vonathoz mint eddig...

Esetleg lehet erre valami panaszt/jelzést tenni hogy ez így nem jó annyira mint eddig volt?

Logikát már azért sem értem mert a 10 vágányon általában nem áll semmi...

(Eddig is elég kevés volt az esélye, hogy elérjem ugye munkából nem lehet eljönni 16:00 előtt, most már szint csak akkor érem el ha késik...)

*Ez csak személyes ezen nem változtatnék, de ki volt az a zseni aki egy vonat indulást amikor általában az emberek végeznek 8 órás meló után 16:08/16:38-ra teszi, miért nem lehetett mondjuk 16:15 tenni...

2016. dec. 16. 23:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A 6/10 nagyon jól leírta. Nem körülötted forog a világ. van egy menetrend amit megszabnak, egyszerre nem mehet ki az összes vonat az állomálsról 16.15kor, csak mert neked az kényelmes. A vonatok harmonikus menetrendben vannak, ha az egyik késik, akkor késik a másik is, málrmint az amelyik azonos pályán mozog.

vannak alternatívák, ha annyiraszívügyed hogy ne késd le, kéreckedj el 10 perccel korálbban és beérsz, bálr az megint csak luxus és nem hiszem hogy a főnökök tolerálják. Vagy válts munkahelyet ahol neked a vonatod is jól megy XD Mit mondjak erre? Betelefonálhatsz, írhatsz a Mávnak, de ki fognak röhögni, vagy elküldenek melegebb éghajlatra.

Vegyél kocsit és járj azzal.

2016. dec. 18. 16:24
 12/15 A kérdező kommentje:

köszi 8#!

9# nem értem mi a gondod, eddig a 10-es vágányról ment, én azt akarom, hogy mennyen most is onnan ennyi...

Nem azt kérném, hogy induljon később...

Amúgy tudom, hogy le se fogják szarni, de tudatni akarom

2016. dec. 18. 16:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Azt nem ők fogják megszabni, hogy melyik vonat pontosan melyik vágányról menjen, hanem a forgalmista. Ő határozza meg a vágányszámokat az aktuális forgalmi helyzetnek megfelelően. Persze álltalában úgy van hogy Esztergomba megy az 1-2-ról, Vác, Veresegyház felé a 3-9-ról, a sebesek 10-11, a szegedi a 12-ről, a debreceni IC-k a 13-ról, a Cegléd felé pedig a 14-17-ről. Lehet hogy mostanában késtek a vonatok és nem tudták volna a 10-es vágányról indítani ezért rakták át. De ha írsz nekik úgy se fognak miattad változtatni ezen. Ők is azt fogják mondani, hogy a forgalmi helyzettől függ mi hova vagy honnan indul.
2016. dec. 18. 17:21
 14/15 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van, amúgy nem csak miattam mondom többen futnak a vonat után
2016. dec. 18. 21:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Mindig jobb mint ha a 9 és háromnegyedes vágányról indulna, mint a Harry Potterben :)
2016. dec. 19. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!