Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nem kaptam számlát MÁV jegyre,...

Nem kaptam számlát MÁV jegyre, sem a vonaton, sem a vonatról leszállva a déliben, sem az ügyfélszolgálaton. Kinél lehet panaszt tenni és kérni a SZÁMLÁMAT?

Figyelt kérdés

Mire a pályaudvarra érek vidéken már nincs jegyiroda. A vonaton szerettem volna számlát kérni, ami alapján térítik a munkahelyemen bizonyos százalékát (pedagógus vagyok, pályakezdő). A kalauz hölgy konkrétan elküldött a francba, azt mondta majd a déli pályaudvaron adnak utólag, de azt felejtsem el hogy tőle kapok. Erről semmilyen igazolást nem adott. A délibe megérkezve a jegyemet mutatva kértem utólagos számlát. Nem kaptam, mert a jegyirodás nő szerint a vonaton kellett volna, ő már nem tud adni. Menjek másnap az ügyfélszolgálatra ott megoldják. Ma bementem oda, elmondtam hogy senki nem hajlandó számlát adni, és most már kéne, erre azt felelte, hogy tegnap este utólag kapnom kellett volna, de ma már nem tudnak adni. Hát köszönöm szépen hogy A VONATON IS KAPNOM KELLETT VOLNA, ÉS UTÓLAG IS, MÉGSEM KAPTAM. Csak úgy megemlítem hogy diákigazolványom is van, illetve 25 év alatti vagyok, így utazhatnék kedvezményesen, de akkor nem kapnék számlát a KLIK nevére, csak a sajátomra. Ez miatt megvásároltam a teljes árú jegyet, elég drágán, erre nem hajlandóak róla számlát adni, vagyis nem fogják nekem téríteni.

Hol lehet az ilyen esetről panaszt tenni? Egy e-mail címet kaptam, ott egy hónap múlva válaszolnak, hát köszi addigra búcsút inthetek a támogatásomnak. Nem tudom elhinni, hog három helyen képtelenek voltak kiállítani azt a tetves számlát, és miután elküldtek mindenhonnan, később megkérdezték h miért nem az adott helyre mentem..... voltam én mindenhol, csak egyik dolgozó sem tudja hogy mégis mi a feladata, ez pedig hogy NEM KAPOK SZÁMLÁT mindennek a teteje, arról már ne is beszéljünk hogy beszéltek velem...

2016. szept. 26. 20:35
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Ötödikéig kell leadnom a számlákat, itt már kár írni akárkinek. :(((
2016. szept. 29. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!