Jegy nélül utazhatok BKK járaton?
Sziasztok
Kérdésem a következő: NAV beidézett a Huszti utcába. Megjelenés kötelező, vagy előállítanak!
Jegyem nincs!Pénzem, se jövedelmem...
Ebben az esetben a legrövidebb úton elfogadják az idézést a BKK ellenőrök? Vagy mint a farkába harapott kígyó ezért is ügyet kell intézzek és persze közlekedjek?
Akkor még egyszer megpróbálom.
T. kérdező!
Honnan indulnál? Szerintem lennénk páran, akik adnánk neked jegyet.
Viszont ha messze laksz, akkor az ajánlat nem kivitelezhető.
# 13
Már nem foglalkozok a megjegyzéseiddel...
Többet dolgoztam tavaly amit te bármikor is, csak épp a kajáért és nem pénzért! Mit gondolsz, lenne melóm most ezzel a kérdéssel jöttem volna? Te nagyon rosszindulatú , primitív ember vagy!
Nyilván nagyon sokat dolgoztál. ;) Az elcsalt adóból tehettél volna félre, akkor nem kellene itt nyafognod.
Aki dolgozni akar, az talál munkát. Csak egyesek (mint pl. te) szeretnek a szociális hálón élősködni, a dolgozók által megtermelt javakból pofátlanul kérni mértéktelenül.
Javaslom, hogy holnap ne vegyél cigit, maradjon el a reggeli gyomorkeserű! Máris lesz pénz buszjegyre.
17.
Te egy igazi vérbunkó vagy.
#17: te pedig szimpla álszent :) Fogadj örökbe egy ilyet, ha annyira sajnálod. ;)
A kérdés pedig kamu, szimpla provokáció. Tizenéves hülyegyerek unatkozik. Szerencsére mindjárt kezdődik a tanév, a gyakorin is megfogyatkoznak a kamu kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!