Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Jegy nélül utazhatok BKK járaton?

Csacsi2 kérdése:

Jegy nélül utazhatok BKK járaton?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Kérdésem a következő: NAV beidézett a Huszti utcába. Megjelenés kötelező, vagy előállítanak!

Jegyem nincs!Pénzem, se jövedelmem...

Ebben az esetben a legrövidebb úton elfogadják az idézést a BKK ellenőrök? Vagy mint a farkába harapott kígyó ezért is ügyet kell intézzek és persze közlekedjek?

2016. aug. 21. 08:15
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Ha komoly a dolog és nem kamuzol, írd meg honnét hová kell eljutnod. De vissza már nem tudom, hogy tudnának e segíteni. Jegy nélkül ne utazz..
2016. aug. 21. 10:22
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért kell bántani a kérdezőt. Lehetne bennetek egy kis megértés, nem mindjárt azzal jönni, hogy honnét van nete meg számítógépe, ez nagyon gusztustalan. Én 300 kilométerről nem tudok neked segíteni de ha visszaírsz és adsz egy elérhetőséget talán-talán tudnak segíteni.
2016. aug. 21. 10:32
 13/38 anonim ***** válasza:
0%
Nem bántja senki. Egyszerűn csak felháborító, hogy egy ingyenélő adócsaló, és van képe ingyen közlekedésért kuncsorogni, mert ő az "áldozat". Menjél dolgozni!
2016. aug. 21. 12:09
 14/38 anonim ***** válasza:

Akkor még egyszer megpróbálom.

T. kérdező!

Honnan indulnál? Szerintem lennénk páran, akik adnánk neked jegyet.

Viszont ha messze laksz, akkor az ajánlat nem kivitelezhető.

2016. aug. 21. 12:11
 15/38 A kérdező kommentje:
köszönöm azoknak akik megpróbáltak segíteni , vagy felvilágosítottak a helyzetről! Köszönöm!
2016. aug. 21. 12:21
 16/38 A kérdező kommentje:

# 13

Már nem foglalkozok a megjegyzéseiddel...

Többet dolgoztam tavaly amit te bármikor is, csak épp a kajáért és nem pénzért! Mit gondolsz, lenne melóm most ezzel a kérdéssel jöttem volna? Te nagyon rosszindulatú , primitív ember vagy!

2016. aug. 21. 12:24
 17/38 anonim ***** válasza:
32%

Nyilván nagyon sokat dolgoztál. ;) Az elcsalt adóból tehettél volna félre, akkor nem kellene itt nyafognod.

Aki dolgozni akar, az talál munkát. Csak egyesek (mint pl. te) szeretnek a szociális hálón élősködni, a dolgozók által megtermelt javakból pofátlanul kérni mértéktelenül.

Javaslom, hogy holnap ne vegyél cigit, maradjon el a reggeli gyomorkeserű! Máris lesz pénz buszjegyre.

2016. aug. 21. 12:42
 18/38 anonim ***** válasza:
29%

17.

Te egy igazi vérbunkó vagy.

2016. aug. 21. 12:52
 19/38 anonim ***** válasza:
48%

#17: te pedig szimpla álszent :) Fogadj örökbe egy ilyet, ha annyira sajnálod. ;)

A kérdés pedig kamu, szimpla provokáció. Tizenéves hülyegyerek unatkozik. Szerencsére mindjárt kezdődik a tanév, a gyakorin is megfogyatkoznak a kamu kérdések.

2016. aug. 21. 12:57
 20/38 anonim ***** válasza:
0%
Utazhatsz, ha nincs ellenőr.
2016. aug. 21. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!