Ma egy nedves ülésre ültem le veletlen, lehetseges hogy van olyan aki odapisilt?
Minden lehetséges... De ha az lett volna szerintem érezted volna a szag alapján...
Amúgy ha érzed, hogy valami nedves miért nem kelsz fel...az helyett hogy bugyid is olyan lett...lehet te magad csináltál oda xD. De ha meg annyira vizes nedves egy ülés azt látnod is kellene... Szval nem értelek.
Velem csak olyan volt, hogy ittam a 2L es innivalóm s fékezett a busz -> az álló utas meg neki esett üvegnek...
Visszatérve témádra: Szimplán nem értelek. Én mindig megnézem hova ülök. Még ha szösz vagy morzsás is egyből lesöpröm...nem hogy folyadékba ülni.
Volt már rá példa,hogy k...ki is volt,úgyhogy lehetséges sajnos.
Én is jártam már így,hazamentem a nadrágot rögtön a szennyesbe raktam.
Azóta a kezemmel óvatosan megérintem az űlést mindig,hogy száraz-e.
Lehet,hogy olyan is van,hogy direkt lelocsolják vízzel egyes kölkök,hogy más nem veszi észre és űljön bele a vizes űlésre,direkt ki...aszás.
Ilyen is lehet olyan is.
Sajnos:(
"De ha meg annyira vizes nedves egy ülés azt látnod is kellene.."
Te észrevennéd ezen ránézésre?
Nem hiszem.
KÉrdező, sajnos előfordul. De azt akkor nem érezted a szagán?
Amúgy izzadni is lehet rendesen. Én amikor kocsival megyek, és nem farmer van rajtam, 1 óra után úgy néz ki a szoknyám, mintha bepisiltem volna, annyira leizzadok, ha meleg van. Pedig bírom tartani :-)
Igen lehet, az öregek és a kisgyerekek nem tudják jól tartani. :P
Mielőtt leülsz, fogd meg az ülést. Ha kicsit is nedves, keress másikat.
Sajnos elõfordulhat.Nekem egyszer barátnőm nem tudta tartani ami után elég kellemetlen volt....
-Very answer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!