Tegyek panaszt?
Tegnap történt az eset: utazok haza este busszal, sorozatot nézek szilikonos"agybadugós" fülessel, halkan telefonon. Egyik megállónál odajön a soför hozzám (2-3üléssel mögötte ültem), hogy legyek szíves kapcsoljam ki, mert őt zavarja. Azt sem tudtam hirtelen mi van. Ugye ültek körülöttem, kérdeztem hogy hallatszódott esetleg valami ki a fülesböl? Azt mondták semmit nem hallottak, és látszott rajtuk hogy ök sem értik,hogy most mi fene van. (Telefonról irtam, ha lenne hiba.)
Szerintetek?
és mi lenne a panasz tárgya?
rádszólt egy közfeladatot ellátó személy udvariasan hogy rakd el mert őt zavarja?
Néni, tessék mondani...
Ez itt a Volán?
Igen kisfiam, mit segíthetek?
Tessék mondani, kinél tehetek panaszt, mert tegnap este utaztam egy buszon és a csúnya buszvezető bácsi odajött hozzám és rámszólt hogy tegyem el a telefont, amit anyu vett nekem a kettes bizonyítványért!
Értem fiam, de hogyan szólított meg?
- Azt mondta a bácsi, hogy legyek szíves kapcsoljam ki.
Rendben, menjen fel az emeletre, majd Marika nénit a folyosó végén találja balra, üljön le oda és mesélje el neki.
Tessék befáradni!
- Csókolom!
Mit szeretne?
- Azért jöttem mert panaszt szeretnék tenni egy bácsi ellen mert megkért hogy tegyem el a fülest és a telefont mert zavarja.
Áh, értem, és ez melyik buszon történt?
- Az esti buszon.
Mondd fiam, te az iskolában is ilyen minden lében kanál voltál?
- Hogy? Ezt nem értem. Megtetszene ismételni?
Hányszor jártad ki a 8 osztályt?
De ez hogy kapcsolódik most a témához?
Nem értem, tessék segíteni.
Jólvan akkor töltsd ki ezt a panaszlevelet, majd intézem.
Ne tegyél panaszt. Hülyét csinálnak belőled.
Legközelebb hátra ülsz, oszt jónapot.
Ilyen a világ. Mindenki haragszik valakire, a leggyengébbe rúg bele. Elvégzed az egyetemet, főnök leszel a volánnál, és kirúgod ezt a sofőrt.
ennyi.
Tanuld meg az alázatot. és lehetőleg telefonozz kevesebbet.
Ne légy köcsög.
Hát furcsa válaszok születtek, bevallom nem erre számítottam.
Mindenesetre már én is lehiggadtam...igaz az esetet még mindig nem tudom mire vélni.
"Telefonozzak kevesebbet" - nem vagyok telefonmániás, de naponta 2-2 órát utazok munkába illetve haza, valamivel el kell tölteni ezt az időt...nem tudom miért lenne baj 1-2 sorozat megnézése.
"Elvégzed az egyetemet, főnök leszel a volánnál, és kirúgod ezt a sofőrt." - amúgy programozó vagyok, nem szándékom a volánnál főnök lenni. Anyum és nővérem sokkal magasabb beosztásban vannak, őnekik egy szavuk lenne, és repülne a sofőr. De már lesz@rom az egészet, ha bolond ez a sofőr, akkor bolond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!