Az a problèmäm, hogy reggel kellet volna jönnie a buszomnak ami miatt fèl 5-kor felkeltem. Ott rostokoltam egèszen idáig, ès nem jött. A kint levő menetrend szerint (ami május 1-től èrvènyes ) MA KÖZLEKEDIK. Ezutän hazamentem, ès a volán honlapján aranyosan közlik, hogy náluk munkaszüneti nap van..:)) "aranyos"...Èrtem èn, hogy megnèzhettem volna a neten. Ez tiszta. De az ember logikusan úgy gondolja, hogy ha május másodika már sehol sem munkaszüneti nap, akkor ott Ll lenne? Hiszen hivatalosan, a május 1 a munkaszüneti nap. De vegyünk pèldát azokról akiknek nincsen internetjük (mert bármily hihetetlen előfordul a mai világban is
ITT FOLYTATÓDIK A KÈRDÈS !! Tehát úgy gondolom ennek fènyèben kirakhattak volna a menetrendre főleg ha friss! egy kiírást pl, hogy kedves utasaink nálunk munkaszüneti nap van ma is ez ès az a járatunk közlekedik csak. Mert nem egy ember van aki csak onnan tud informálodni. Mert az, hogy ők kivèteleznek, azt nem èn es nem mások szeretnèk megszivni. A május 1 munkaszüneti napa május 2 NEM amenyiben nálunk mègis, szerintem a minimum hogy feltüntetik, ès nem csak interneten, hiszen ahogy emlitettem nincs mindenkinek hozzáfèfèse. ILYEN ESETBEN TEHETEK PANASZT?????
2014. máj. 2. 06:55
2/10 anonim válasza:
Tehetsz,de nem éri meg, úgyis elküldenek majd a p*csába, azzal a szöveggel, hogy ők kiírták, miért nem nézted meg előbb? Szóval nem érdemes.
2014. máj. 2. 07:21
3/10 anonim válasza:
te vagy eltévedve, nem tehetsz panaszt.
idén május 2-a is munkaszüneti nap hivatalosan mindenhol, amit majd május 10-én kell ledolgozni.
2014. máj. 2. 07:22
4/10 anonim válasza:
Nem utazok sokat autóbusszal, de ahány járművön utaztam, ott ki volt plakátolva a tavaszi szünet, a húsvét és a május elseje körüli közlekedési rend. Ott látható volt, hogy május másodika munkaszüneti nap. Ha jól emlékszem, akkor a helyi (ingyenes tehát mindenki postaládájába bedobott) újságban is volt egy cikk az ünnepekre vonatkozó információkról (közlekedés, orvosi ellátás, gyógyszertár). Lehet, hogy nálatok is volt ilyen csak elkerülte a figyelmedet.
2014. máj. 2. 07:54
5/10 anonim válasza:
Amióta világ a világ, ünnepnapokon:
A, a boltok és minden alapból zárva van
B, a buszok máshogy járnak
Nem tűnt fel eddig?! Hogyhogy nem? Kb mindenki tudja akkor rajtad kívül...
2014. máj. 2. 08:18
6/10 anonim válasza:
ne tegyél panaszt, mert értelmetlen...meg különben is, új világ van..
arra lehet hivatkozni, hogy nincsen neted, nem is kell, hogy legyen, de azt mondják, hogy ki volt plakátozva, és a rádió is bemondta..
ennyi.
2014. máj. 2. 08:49
7/10 anonim válasza:
Május 2 nem ünnep nap.
Pihenőnap, asszem így fogalmazzák, aminek az a lényege, hogy most megkapja a dolgozó, és jövőhét szombaton ledolgozza.
Viszont azok a helyek, ahol szombaton is dolgoznak, többnyire nem érvényes.
Ezért ma a legtöbb üzlet nyitva tart.
2014. máj. 2. 11:16
8/10 anonim válasza:
Felesleges panaszt tenned, nem fognak vele foglalkozni. A honlapon tuti fent van, hogy május elejei közlekedés változik, tehát csüt, péntek, szombat és vasárnap is munkaszüneti napi menetrend van érvényben. Ez mindig így van az ilyen ünnepeknél. Általában a buszokra is kiteszik már előtt egy hónappal, és a végállomáson is mindig kint szokott lenni.
2014. máj. 2. 12:15
9/10 anonim válasza:
A legtöbb Volán-társasàg a buszokon, a honlapján és a sajtón keresztül meg szokta hirdetni az ünnepek körüli közlekedési rendet. Szerintem ennél többet nem érdemes foglakozniuk ezzel, ugyanis rengeteg pénz lenne minden megállóba plakátokat helyezni. Ráadásul amióta van idehaza buszközlekedés, azóta van ünnepek környékén menetrendvàltozás is, szóval ez egy olyan dolog, amire az àtlagember számíthat. Ahogyan bevásárolni vagy múzeumba sem indulsz el ilyenkor előzetes tàjékozódás nélkül.
2014. máj. 2. 14:16
10/10 anonim válasza:
Volán fenntartja a jogát , hogy a menetrendet átszervezze a napi események szerit ,ezért nincs értelme a panasznak , de ha téged megnyugtat , akkor az Információ ablaknál tájékoztatnak a jogaidról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!