Zuglóból miért nem lehet normálisan eljutni Újpestre?
Kérdező: megértem. Sajnos az átlós átkelési lehetőség, nem oldható meg a két kerület között, főleg úgy, hogy tömegközlekedést is meg lehetne valósítani (hídnál sok akadály van - pl. a vasútnál levő, magasfeszültségű távvezeték [Körvasút mentén] és a gázvezeték [É-D irányban] is arra van elvezetve, de az Istvántelki főműhely vasúti bejárata is ott van. Alagútnál meg, Újpesti részen nem lehetne kivezetni - pont az előbb említett főműhely miatt).
M4 (Rákospalota) + Körvasúti S-bhan sokat lendítene rajta (bár az utóbbi kezd kiépülni), bár ötletek terén, van még egy pár másik, ami sokat lendítene a két kerület kapcsolatán:
- M1 Vasúttörténeti park hosszabbítása (főleg ha a 147-es buszt kivinnék odáig - Vasútmúzeum északi oldalán megoldható egy kisebb buszvégállomás, ahol közvetlen eljutási lehetőség volna a Kisföldalattihoz).
- 3-as villamos Árpád híd, 3-as metró megállóig való kivétele (Béke téri hosszabbítási lehetősége után).
Sajnos ezek nem ma lesznek megvalósítva (ráadásul a M4 Palotai kivitele nincs napirenden).
A valódi megoldást az jelentené ha nem lenne ennyire vizfejű az ország és nem.csak Budapesten lenne normális munka. Akkor jobb lenne a munkában járás. De jelenleg pár millió ingázó táborban vagyok én is. Mi is segítünk abban, hogy járhatatlan legyen ez a város.
Ha korábban indulsz 1 órával, simán felére esik ez a táv megtétele.
# 12: és ez most hogy jön ide?
Fel lehet tenni erre a célra külön kérdést, ha jónak látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!