Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Zuglóból miért nem lehet...

Zuglóból miért nem lehet normálisan eljutni Újpestre?

Figyelt kérdés
Troliznom villamosoznom es metroznom kell hogy Ujpest-Központba tudjak menni. 40 perc oda es 40 vissza minden nap.

2016. márc. 26. 17:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kérdező: megértem. Sajnos az átlós átkelési lehetőség, nem oldható meg a két kerület között, főleg úgy, hogy tömegközlekedést is meg lehetne valósítani (hídnál sok akadály van - pl. a vasútnál levő, magasfeszültségű távvezeték [Körvasút mentén] és a gázvezeték [É-D irányban] is arra van elvezetve, de az Istvántelki főműhely vasúti bejárata is ott van. Alagútnál meg, Újpesti részen nem lehetne kivezetni - pont az előbb említett főműhely miatt).

M4 (Rákospalota) + Körvasúti S-bhan sokat lendítene rajta (bár az utóbbi kezd kiépülni), bár ötletek terén, van még egy pár másik, ami sokat lendítene a két kerület kapcsolatán:

- M1 Vasúttörténeti park hosszabbítása (főleg ha a 147-es buszt kivinnék odáig - Vasútmúzeum északi oldalán megoldható egy kisebb buszvégállomás, ahol közvetlen eljutási lehetőség volna a Kisföldalattihoz).

- 3-as villamos Árpád híd, 3-as metró megállóig való kivétele (Béke téri hosszabbítási lehetősége után).

Sajnos ezek nem ma lesznek megvalósítva (ráadásul a M4 Palotai kivitele nincs napirenden).

2016. márc. 27. 14:30
 12/14 anonim ***** válasza:
18%

A valódi megoldást az jelentené ha nem lenne ennyire vizfejű az ország és nem.csak Budapesten lenne normális munka. Akkor jobb lenne a munkában járás. De jelenleg pár millió ingázó táborban vagyok én is. Mi is segítünk abban, hogy járhatatlan legyen ez a város.

Ha korábban indulsz 1 órával, simán felére esik ez a táv megtétele.

2016. márc. 27. 20:10
 13/14 anonim ***** válasza:
36%

# 12: és ez most hogy jön ide?

Fel lehet tenni erre a célra külön kérdést, ha jónak látod.

2016. márc. 27. 20:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Én vonatozni szoktam...ha jó a csatlakozás a Nyugatiban, 6 perc alatt bent vagy ott, s onnan 15 perc vonattal Újpest-Városkapu
2016. ápr. 10. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!