Zuglóból miért nem lehet normálisan eljutni Újpestre?
Mi a nem normális ebben?
Lassúnak érzed?
1) Vegyél autót. 15 perc (csúcsforgalomban
2) Kerékpár - 25-30 perc
3) Uber
Nekem 1.5 óra munkába oda vissza minden nap. Suli 45 perc volt.
40 perc az szerintem BP-n átlagos a bárhonnan-bárhova távon.
Ne viccelj, ez egy teljesen normális eljutási idő városi körülmények között. Én a Mogyoródi/Egressy saroktól az Árpád hídig megyek 40 percet, te még jobban is nyomod, mint én.
Amin lehetne javítani, az a dugó az Egressyn, ám ahhoz azért nincs elég nagy forgalma a trolinak, hogy pont mondjuk e buszsávra költsenek a szűkös fejlesztési büdzséből.
Minden más tök jó: az 1-es sűrűn jön és halad, az M3 szintén. A 3-as vonalát lehetne még átvinni a vasúton, de azzal ugyanúgy az Árpád hídnál lennél, szóval sokat nem nyernél.
Amúgy meg ha úgy nézzük, akkor azért is "sok" mert gyakorlatilag Zuglót és Újpestet elvágja az M3 bevezető+Rákosrendező-Angyalföld-Vasúti múzeum területe, amit ki kell kerülni. Valamivel gyorsabb akkor lenne, ha lenne egy "Nagyobb körút" a nagykörút körül is, ami összeköti ezeket a részeket...De az átszállások miatt ez is 30+ perc lenne.
Kicsit hasonló a helyzet ha Albertfalva-Csepel hídnál. Ha létezne, akkor 10 perc lenne átjutni Csepelre, így meg kerülni kell és 45 perc.
De amúgy ha jön a jó idő, akkor járj biciklivel, 6-6,5 km, az laza tekeréssel 20-25 perc, és még mozogtál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!