Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » El lehet jutni Nagytétényből...

El lehet jutni Nagytétényből Újpestre csak vonattal?

Figyelt kérdés
Egy vonattal tudom hogy nem, de átszállással egyik vonatról a másikra?
2014. okt. 3. 10:47
 1/6 anonim ***** válasza:
www.elvira.hu
2014. okt. 3. 11:04
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem igen, de borzalmasan bonyolult módon. Érd felől max a Keletibe mennek vonatok, a Rákospalota-Újpest vasútállomás meg tudtommal a Nyugatiból induló vasútvonalon fekszik (lehet, hogy rosszul tudom). A Keletiből a Nyugatiba meg... xD fogalmam sincs. Van egy körjárat IC, ami Nyíregyházáig megy az egyik pu.-ból és a másikba tér vissza, de az kb egy 6-7 órás út.
2014. okt. 3. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Persze, de nem túl hatékony. Kelenföldön, Kőbánya-Kispesten és a Nyugatiban is át kell szállnod. Ezen kívül ha Nagytétény alatt az ilyen nevű állomást érted, akkor az már megszűnt,csak forgalmi kitérőként működik. Újpest megállóhelyet pedig 2015-ben adják át újra az utasforgalomnak. Persze az azonos nevű városrészekben vannak további vasútállomások.
2014. okt. 3. 11:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Elvira 3 átszállással (4 vonat) sem tudja megoldani helyi közlekedés nélkül.
2014. okt. 3. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Elvira Budapesten belül szinte mindig helyi közlekedést javasol, jó lenne egy olyan opció, hogy "Helyi közlekedés nélkül", és ezt kipipálva Budapesten belül is vonattal oldaná meg az utazást. Lehet, hogy bonyolult, meg hosszabb, mint metrózni, de akinek kedvezményes jegyre van jogosultsága, és van ideje, az meg tudja a drága BKK-jegyet spórolni így.
2014. okt. 3. 11:42
 6/6 anonim ***** válasza:

??? Mert? Ilyen már felmerült bennem is, illetve csináltam is, de ennek kb. akkor van értelme, ha az ember biciklit, vagy valami nagy cuccot szállít, amivel nem engedik fel a BKV-ra.

Nagytétény helyett el kéne mászni a Camponáig ott óra 5-kor megáll, ami a Kökire megy (Fehérvárról jön, mégis a felső vonalra van rákanyarítva Érdtől). Elvileg eléri a 35-ös Monori személyt, az meg a 00-ás Veresit, azzal ki Rákospalota-Újpestre. Ez elvileg 1 óra 10 perc + 1 órát várhatsz az óránként járó vonatra + ha lekésik egymást, bár arra már van vonat bőven, lekésheti...

Ez elvileg nem is annyira hülyeség, ha épp jól jön ki a BKV-t is megelőzheted. Aki biciklit visz, annak meg úgyis ez van. Vagy átteker a Déliből a Nyugatiba, ha épp soká jönne a kökis vonat.

2014. okt. 4. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!