Ha vonattal kerékpárt szeretnék vinni akkor azért kell fizetni?
Figyelt kérdés
2014. szept. 6. 19:10
1/6 anonim válasza:
Szia!
Természetesen.Kerékpár szállításra beállított kocsival közlekedő vonatot kell kinézned a menetrendből és kell vásárolnod jegyet is.
Más kérdés hogy nagyon sokszor nem fedi a valóságot a MÁV info...sajnos.
Ha sűrű forgalmú vonalon utaznál érdemes előtte tapasztalatokat gyűjteni kerékpáros társaktól.
2/6 anonim válasza:
Én vitem már jegy nélkül is15 km re..néha ugatot kaller de volt nem is kérte..
4/6 anonim válasza:
Kell, igen, 235 Ft 50 km-ig, felette sávos a tarifa. Nagy tavainkhoz 450 Ft a kerékpáros túrajegy bárhonnan az országból. Szóval nem összeg.
Ajànlott kerékpárazállító kocsival vagy szakasszal rendelkező vonatot választani, de ha ilyen nincs, akkor a vonat legelső vagy leghátsó peronján viheted a bringát, de csak 2. osztályú kocsiban. IC, EC, RJ, EN, Ex vonatokon csak külön bringás szakaszban vihetsz biciklit.
5/6 anonim válasza:
Jól lepontoztátok szerencsétlent, pedig valóban csak 20" felett kell.
6/6 anonim válasza:
Kössz, akartam írni hogy a sok tudatlan gyökér legalább vette volna a fáradtságot hogy utána olvas ha már ilyen szakmai titkot árulok el nektek, erre 0% ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!